NIEUW! Workshop: Het Bouwen van een Succesvol Marketingteam (online) - NIMA

februari, 2021

26feb09:0013:30NIEUW! Workshop: Het Bouwen van een Succesvol Marketingteam (online)Leer van het 7S-groeimodel én van anderenSchrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 300 ,– (excl. btw) Normaal tarief € 400 ,– (excl. btw) Nu online en dus €50,- goedkoper!

Tijd

(Vrijdag) 09:00 - 13:30

Locatie

Online

Investering

NIMA Member € 300 ,– (excl. btw)
Normaal tarief € 400 ,– (excl. btw)
Nu online en dus €50,- goedkoper!

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar € 200 op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99,- heb je je investering er al meteen uit.

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Nieuw bij NIMA! In slechts één ochtend een route met stappen om te komen tot jouw (succesvolle) schaalbare marketingteam

Als marketing (eind)verantwoordelijke ben je iedere dag bezig om te kijken hoe je het meeste uit je team kunt halen. Probeer je tijd te vinden om vooruit te kijken. En dat is niet makkelijk. Er komen veel facetten bij kijken en je tijd is schaars. Er is eigenlijk geen training die jou leert hoe je dat het best kunt doen. Er is geen platform waarbij je kennis hierover met elkaar kunt delen. Misschien in je agenda niet urgent, maar zéker belangrijk. En binnen afzienbare tijd wordt het vanzelf urgent (wellicht door budgetcycli). Daarom start NIMA met Leon Jansen deze workshop aan de hand van het Marketing Groei Model.

boomplaat

Programma

De workshop geeft middels het Marketing Groei Model inzicht in de samenhang van zeven elementen om tot een succesvol, schaalbaar marketingteam te komen. Het model geeft invulling aan de toekomstige route van je marketingteam. Hoe ziet het eruit? Wat heb ik nodig om succesvol te zijn? Waar kan ik het best starten? Omdat deze workshop exclusief voor leaders in marketing is opgezet, hoor je ook hoe collega-directeuren (of varianten daarop) te werk gaan, waarmee er ruimte wordt gecreëerd voor uitwisseling van ideeën én kun je dus ook van elkaar leren.

09.00 uur ontvangst / inloop
09.30 uur start workshop
11.00 uur pauze
11.15 uur vervolg workshop
12.45 uur einde workshop

Aan het einde van de workshop stap je weg met een duidelijke plaat over de samenhang binnen je team en de mogelijkheden tot verbetering. Alsmede hoe je de route voor jouw marketingteam kunt bepalen. Daarnaast heb je inzichten gedeeld en gekregen van collega’s en je netwerk versterkt.

Voor wie is deze workshop?

Marketingmanagers en eindverantwoordelijken in marketing die een succesvol marketingteam willen bouwen.

Leon geef je alvast drie tips om een succesvol marketingteam te bouwen

Schrijf je nu in voor deze exclusieve sessie voor maximaal twaalf deelnemers.

 

 

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Leon Jansen SMP

    Leon Jansen SMP

    Founder K2O Marketing

    Leon heeft een brede ervaring op het gebied van marketing, digital en management. Hij heeft diverse keren succesvolle (digital) marketing teams opgebouwd voor gerenommeerde organisaties in een verscheidenheid aan bedrijfstakken. Hij stimuleert het delen van kennis en ervaring om met elkaar de impact van marketing en de organisatie ervan naar een hoger plan te tillen. 

    Founder K2O Marketing

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X