Workshop: Een succesvolle LinkedIn-strategie (1 dag) - NIMA

maart, 2020

10mrt09:3016:30Workshop: Een succesvolle LinkedIn-strategieIn 1 dag de mogelijkheden van LinkedIn onder de knieSchrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 500 (excl. btw) Normaal tarief € 700 (excl. btw) Inclusief lunch en een netwerkborrel in de NIMA-kroeg

Tijd

(Dinsdag) 09:30 - 16:30

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16, Amsterdam

Investering

NIMA Member € 500 (excl. btw)
Normaal tarief € 700 (excl. btw)

Inclusief lunch en een netwerkborrel in de NIMA-kroeg

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar € 200 op dit event! Met bijvoorbeeld ons Silver Membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Wegens succes wordt de Workshop Een succesvolle LinkedIn-strategie herhaald!

Deze interactieve workshop is volledig gericht op het effectief en professioneel gebruik maken van LinkedIn door marketing- en salesprofessionals. Als je deelneemt aan deze workshop krijg je inzicht in zowel de gratis als betaalde functionaliteit en de diverse toepassingsmogelijkheden die LinkedIn biedt.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • LinkedIn, feiten en cijfers in relatie tot toepassing vanuit marketing en sales
 • de kracht van het individuele profiel, de medewerker als online ambassadeur
 • LinkedIn voor social selling?
 • de toepassing van het bedrijfsprofiel; leer alles over organisch en gesponsorde updates en doelgroepbepaling
 • LinkedIn Groups, wanneer en hoe heeft een LinkedIn-community waarde voor een organisatie?
 • succesvolle interne en externe contentstrategie; verhoog het bereik met behulp van strategisch inzicht en je medewerkers?

Vorm:

Interactieve presentatie met voorbeelden van succesvolle organisaties en ruimte voor de inbreng van vragen en casussen van deelnemers. Deelnemers dienen zelf de beschikking te hebben over een laptop (bij voorkeur geen tablet) en een actief LinkedIn-account.

Voor wie is deze workshop over LinkedIn bedoeld?

Deze sessie is uitermate geschikt voor marketing-, communicatie- en/of salesprofessionals die voor zichzelf en/of de organisatie meer uit LinkedIn willen halen. Het is handig als je (mede)beheerder van het bedrijfsprofiel bent. Tijdens deze workshop kun je ideeën opdoen over het opstellen van een LinkedIn-strategie en kun je een al bestaande strategie toetsen.

Docent Richard van der Blom geeft in deze 1-daagse intensieve LinkedIn workshop een compleet beeld van de mogelijkheden van het LinkedIn-netwerk. Met de opgedane kennis en tips kun je direct aan de slag met je persoonlijke pagina en company page. Ook krijgt je een mooie overview van de commerciële mogelijkheden, zoals Sales Navigator.’ Anja Smid SMP SCP – Interim Marketing & Communicatie Advies bij AnjaSmid Communicatie.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Richard van der Blom

  Richard van der Blom

  Trainer social selling & LinkedIn-expert, social sellingmanager

  Richard van der Blom, is LinkedIn-expert en social mediaconsultant, organisator van het 1e LinkedIn congres Benelux, auteur van ‘Social Media Management’ en partner bij Just Connecting BV. Richard is tijdens de workshop LinkedIn beoordeeld met een 9.2! Reacties van deelnemers: enthousiast, veel energie, deskundig, helder en toepasbaar!

  Trainer social selling & LinkedIn-expert, social sellingmanager

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X