april, 2019

12apr09:0017:30UitgelichtNIEUW! Workshop: Effectief adverteren op Facebook & InstagramLeg in één dag de basis voor je advertentie inzet op deze social media kanalenSchrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 500,– (excl. BTW) Normaal tarief € 700,– (excl. BTW) Dit is inclusief lunch.

Tijd

(Vrijdag) 09:00 - 17:30

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16, Amsterdam

Investering

NIMA Member € 500,– (excl. BTW)
Normaal tarief € 700,– (excl. BTW)
Dit is inclusief lunch.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar €200,- op dit event! Met bijvoorbeeld ons silver membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Het adverteren op Facebook en Instagram is een effectieve manier om zeer gericht personen te bereiken. Zowel voor het bereiken van personen die nog onbekend zijn met je organisatie als personen die al actieve interesse hebben getoond, bieden de platformen verschillende mogelijkheden. Maar hoe werkt het adverteren op Facebook en Instagram nu precies? En hoe leg je vanaf de start een goede basis voor effectieve advertentiecampagnes? De workshop ‘Effectief adverteren op Facebook & Instagram’ leert je stapsgewijs om zelfstandig advertentiecampagnes op te zetten.

De mogelijkheden om te adverteren op Facebook en Instagram zijn zeer uiteenlopend en geavanceerd. Tijdens deze workshop maak je stapsgewijs kennis met de verschillende mogelijkheden om op deze kanalen resultaten te bereiken met advertentiecampagnes. Tijdens de workshop leer je de waarde van het adverteren op Facebook & Instagram voor het behalen van marketingdoelstellingen, de verschillende mogelijkheden om zichtbaar te zijn met een advertentie en de wijze waarop het Facebook advertentieplatform werkt en is opgebouwd. Veel aandacht zal er zijn voor de verschillende doelgroep-instellingen die Facebook en Instagram bieden om zeer gericht personen te bereiken. Tenslotte zal er specifiek aandacht zijn voor het meten en experimenteren met advertentiecampagnes voor het optimaliseren om betere prestaties te behalen met hetzelfde budget.

De workshop omvat:

 • Een interactieve presentatie door de trainer met ruimte voor het delen van eigen ervaringen en vraagstukken;
 • Verschillende werkopdrachten die deelnemers diepgaand laten kennismaken met het adverteren.

Voor deelname aan deze workshop is gebruik van een eigen laptop noodzakelijk in verband met diverse werkopdrachten tijdens de workshop. Tevens is toegang tot een Facebook advertentieaccount benodigd om mee te doen tijdens de werkopdrachten.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop ‘Effectief adverteren op Facebook en Instagram’ is geschikt voor marketing-, communicatie- en salesprofessionals die geen of beperkte ervaring hebben met het adverteren op social media.

Wat levert deze workshop je op?

Het volgen van deze workshop zorgt ervoor dat je inzicht hebt in de verschillende mogelijkheden van het adverteren op Facebook en Instagram. Als deelnemer weet je na het volgen van deze workshop hoe je zelfstandig een effectieve advertentiecampagne opzet, hoe je een advertentiebudget het meest efficiënt kunt inzetten en heb je voldoende kennis om de effecten van jouw campagnes meetbaar en inzichtelijk te maken.

Sprekers voor dit event

 • Martijn Baten

  Martijn Baten

  Nederlandse Social Media Academie

  Martijn Baten is medeoprichter van de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) en van hieruit actief als trainer, auteur en docent. Daarnaast werkt hij als social media specialist voor snelgroeiende startups en internetconcepten om hen te ondersteunen bij het behalen van zakelijk resultaat met social media. In het werk van Martijn komt de passie voor online ondernemerschap samen met de kennis en ervaring van het resultaatgericht inzetten van social media. Naast zijn kennis van social media heeft Martijn ervaring met online marketing, content creatie, online branding en het verzorgen van PR.

  Nederlandse Social Media Academie

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X