oktober, 2017

25okt15:3018:30Dit event is helaas uitverkochtThe Future in working in Finance ! Ben jij geschikt als change leader? In 3 uur tijd weet je het.Hoe word je een leider op het gebied van marketing/communicatie in de financiële brancheSchrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 0,– Normaal tarief € 0,–

Tijd

(Woensdag) 15:30 - 18:30

Locatie

Robeco

Weena 850, 3014 DA Rotterdam, Nederland

Investering

NIMA Member € 0,–
Normaal tarief € 0,–

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Hoe word je als marketing of (corporate) communicatie professional succesvol in Financial Services?

Hoe gaan deze organisaties tegenwoordig te werk en welke skills worden er gevraagd? Welke kennis, ervaring, opleiding en karaktereigenschappen maken het verschil en hoe vertaalt zich dit naar de praktijk? Onderzoek en praktijk komen samen. Tijdens deze workshop krijg je inzicht in hoe de veranderende wereld van Financial Services eruit ziet en welke rol een marketing of (corporate) communicatieprofessional hierin speelt.

Deze workshop richt zich op je professionele ontwikkeling en de Future of Work.

Bart Looije – Manager Learning & Development bij Robeco – gaat in op de belangrijkste veranderingen in de wereld van Learning & Development. Voor zijn carrière move naar Robeco was Bart een succesvolle teambuilder en coach. Je zult worden bijgepraat en gechallenged aan de hand van inspirerende inzichten en prikkelende stellingen.

Carolijne Frank-Myjer – Directeur bij Professional Searchbureau Whyz – neemt ons mee in het thema The Future of Work en hoe helpt je persoonlijke purpose bij het impact hebben vanuit jouw specifieke rol bij de organisatie waar je werkt. Vanzelfsprekend sluit de workshop af met vragen en discussie.

Wil jij meer te weten komen over hoe je een boost kunt geven aan jouw persoonlijk succes of jouw loopbaanontwikkeling binnen Financial Services? Bezoek dan deze sessie op 25 oktober en kleur jouw “Future of Work” samen met ons opnieuw in!

Programma
15.30 uur | Ontvangst
16.00 uur | Intro & Crack the Bubble, Bart Looije
16.30 uur | Inside information huidige arbeidsmarkt, Carolijne Frank-Myjer
17.00 uur | Trusted Dialogue & Changemaker kwaliteiten, Bart & Carolijne
18.00 uur | Netwerkborrel
18.30 uur | Einde

VOOR WIE IS HET?
Deze workshop is bedoeld voor: Marketing & communicatie professionals actief in financial

AANTAL PE PUNTEN

Nader te bepalen

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Bart Loije

  Bart Loije

  Manager Learning Development bij Robeco

  Met 16 jaar ervaring op olympisch en internationaal HR niveau houdt Bart zich bezig met personeelsplanning en faciliteren van Good naar Great. Met het begeleiden van een sportteam naar de Olympische spelen maar ook het faciliteren van mensen in het bedrijfsleven creëert hij een omgeving waarin iedereen verder gaat dan ze ooit voor mogelijk hebben kunnen houden.

  Manager Learning Development bij Robeco

 • Carolijne Frank

  Carolijne Frank

  Directeur bij Whyz

  Ik richt mij op interim en professional search van managers en specialisten in marketing, communications, sales, management & operations. Mijn opdrachtgevers zijn met name financiële en zakelijke dienstverleners, woningcorporaties en zorginstellingen. Daarnaast richt ik me op “Digital Transformation” omdat ik ervan overtuigd ben dat in deze wereld waar “change” een nieuwe constante factor is geworden, een ander type professionals nodig zijn om bedrijven te helpen bij de transformatie.

  Directeur bij Whyz

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X