november, 2018

22nov09:0017:30Workshop: Scrum & Agile (Rotterdam)Agile is de sleutel tot overleving van bedrijven anno nu; het maakt je future proof.Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 450,– (excl. BTW) Normaal tarief € 650,– (excl. BTW) Inclusief lunch.

Tijd

(Donderdag) 09:00 - 17:30

Locatie

Tribes Rotterdam Blaak

Blaak 34

Investering

NIMA Member € 450,– (excl. BTW)
Normaal tarief € 650,– (excl. BTW)

Inclusief lunch.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar € 200,- op dit event! Met bijvoorbeeld ons silver membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Agile is de sleutel tot overleven van bedrijven anno nu; het maakt je future-proof.

Agile werken creëert een cultuur van continuous learning en continuous improvement die organisaties, teams en mensen motiveert en stimuleert om te innoveren met focus op klantgerichte oplossingen, diensten en marktbenadering, gebruikmakend van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Om bovenstaande reden heeft Agile werken een positie verworven bij innovatieve bedrijven die zijn uitgegroeid tot dé grote organisaties van dit moment. Denk aan Uber, Whatsapp, Spotify, Google en nog veel meer. Ook zien we dat meer gevestigde organisaties Agile omarmen als voorwaarde om succesvol te zijn en te blijven.

In deze workshop gaan we onderzoeken en bepalen hoe Agile binnen jouw organisatie kan bijdragen aan blijvend en toekomstig succes. Ook gaan wij in deze workshop aan de slag met één van de Agile frameworks, namelijk Scrum. Scrum zorgt voor een effectievere en meer flexibele manier van werken. In teamverband zorgt Scrum ervoor dat het team projecten productiever op kan leveren en dat eventuele problemen sneller worden getackeld.

Op basis van een mix van theorie en praktijk geeft deze workshop concrete handvatten om direct met Agile en Scrum aan de slag te gaan.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Hans Bol

    Hans Bol

    Agile Coach - Wemanity

    Als Agile Coach help ik organisaties en mensen bij het realiseren van hun ambities. Vanuit mijn achtergrond in marketingcommunicatie en affiniteit met het opleiden van mensen, weet ik waarde toe te voegen aan hun slagkracht en bestaande patronen te doorbreken. Bovendien weet ik met mijn mensgerichte en nieuwsgierige instelling op natuurlijke wijze verandering aan te brengen in houding en gedrag. Zo ontstaat er beweging.

    Agile Coach - Wemanity

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X