november, 2018

13nov09:0017:30NIEUW! Workshop: van Purpose Trinity naar Journey MapBreng de purpose van je merk, organisatie en/of team tot uiting met een journey map!Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 450,– (excl. BTW) Normaal tarief € 650,– (excl. BTW) Inclusief lunch en het gebruik van de app "Journey Mapping”.

Tijd

(Dinsdag) 09:00 - 17:30

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16

Investering

NIMA Member € 450,– (excl. BTW)
Normaal tarief € 650,– (excl. BTW)
Inclusief lunch en het gebruik van de app “Journey Mapping”.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar €200,- op dit event! Met bijvoorbeeld ons silver membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe Partout. Op dit moment is het event voor Passe Partout houders uitverkocht. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Inhoud van de workshop

Een journey map is zó gemaakt. En dan? Dat is vaak waar je op vast loopt. Hoe zorg je nou voor het juiste draagvlak? Hoe kan jij er voor zorgen dat je medewerkers weten waarom ze opstaan om naar hun werk te gaan? Hoe bepaal je wat écht belangrijk is voor je klanten en medewerkers?

Met deze workshop maak je verbeteringen meetbaar. Je krijgt je stakeholders aan boord én haalt snel resultaten terwijl je praktisch blijft!

Programma

De dag bestaat uit twee onderdelen.

Tijdens de ochtend ga je aan de slag met de 23plusone methode: visualiseer de purpose van jou merk, organisatie en/of team.

Hierna ga je in de middag bezig met de Conexperience methode van 6 stappen: stapgewijs maak je een journey map met de best practices en verbetertips.

Wat levert deze NIMA workshop voor je op?

Aan het eind van deze workshop loop je met een uitgewerkte journey map de deur uit én kun je gebruik blijven maken van MilkyMap voor online journey mapping

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is geschikt voor marketeers met NIMA B denk- en/of werkniveau.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Carmen Phillips

    Carmen Phillips

    Founder van On Purpose Management

    Carmen Phillips inspireert mensen om keuzes te maken en resultaten na te streven waarmee ze meer voldoening en werkplezier kunnen beleven. Carmen is Britse van oorsprong, heeft 20+ jaar ervaring als leidinggevende, is verbonden aan Beeckestijn Business School en NIMA en woont met haar gezin in Haarlem.

    Founder van On Purpose Management

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X