Zuid inspireert: Brainport Eindhoven & Eindhoven365 - NIMA

januari, 2021

20jan13:3020:00Zuid inspireert: Brainport Eindhoven & Eindhoven365De kracht in samenwerking tussen regio- city- en lokale marketing.Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 125 (excl. btw) Normaal tarief € 250 (excl. btw) Inclusief bourgondisch diner - geef dieetwensen indien nodig door

Tijd

(Woensdag) 13:30 - 20:00

Locatie

Brainport Development N.V.

Achtseweg Zuid 159H 5651 GW Eindhoven

Investering

NIMA Member € 125 (excl. btw)
Normaal tarief € 250 (excl. btw)
Inclusief bourgondisch diner – geef dieetwensen indien nodig door

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar € 200 op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99,- heb je je investering er al meteen uit.

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.

Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Brainport Eindhoven en Eindhoven365 nemen ons op 20 januari 2021 mee in hun samenwerking. Zij vergroten samen de zichtbaarheid van Eindhoven lokaal en internationaal en creëren een onderscheidend ondernemersklimaat in de regio en stad. Aansluitend krijgen we een rondleiding door een van de meest succesvolle ontwikkelingsgebieden in Eindhoven, Strijp-S, om zelf te ervaren hoe de stad in transitie is.

Brainport Eindhoven

Brainport Eindhoven is een technologieregio waarin bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen samenwerken aan een mooiere toekomst. Want samenwerken zit in onze natuur. Dat had Philips 125 jaar geleden al goed door. Er is geen plek ter wereld waar per dag zoveel nieuwe ideeën ontstaan als hier. Samen maken we complexe machines en vernieuwende producten die de wereld beter maken. Niet voor niets worden we de slimste regio ter wereld genoemd. Terwijl wij kijken hoe dingen nog beter kunnen, kijkt de wereld naar de manier waarop we dat doen. Brainport Eindhoven is de plek waar we elkaar helpen om vooruit te komen. Waar bedrijven nieuwe banen creëren op alle niveaus. Waar we allemaal op onze eigen manier een steentje aan bij willen dragen.

Eindhoven365

Wij zijn Eindhoven365. Sinds onze oprichting in 2012 de formele citymarketing-organisatie van de stad Eindhoven. Wij geloven in Eindhoven. Dat wil zeggen, wij denken dat deze spannende stad een belangrijke rol speelt op het huidige en toekomstige internationale podium van creatieve innovatie. Eindhoven is de stad van technologie, design en kennis, maar is vooral de stad van de combinatie daarvan. Het zijn de cross-overs die Eindhoven haar energieke dynamiek geven. Slechts weinig steden ter wereld hebben een zo goed ontwikkeld linker en rechter hersenhelft ecosysteem. Aan Eindhoven365 de taak dit ‘unfair advantage’ (inter)nationaal bekender en bovenal herkenbaar te maken.

Strijp-S

Het voormalig Philips-terrein dat diep gegraveerd zit in het collectieve geheugen van Eindhoven, wordt opnieuw ontwikkeld tot een bijzondere plek. Op deze plek ontstaat een vernieuwend stuk stad waar je als open, creatief en ondernemend persoon je prettig voelt en waar je gestimuleerd wordt om je te ontplooien. Vroeger, nu en in de toekomst! Strijp-S is de plek waar nieuwsgierigen en creatieven tot bloei komen. Het gebied bruist dankzij de vele nieuwe initiatieven die hier van de grond komen. Het kent een aangename combinatie van jonge en meer gerenommeerde bedrijven met een creatieve inslag, een gedifferentieerd en vernieuwend woonmilieu en zeer uiteenlopende vormen van vrijetijdsbesteding.

Programma

13.30 uur  |  Ontvangst
14.00 uur  |  Welkom & opening door NIMA Zuid
14.15 uur  |  Brainport Eindhoven: Samenwerking is de drijfveer van innovatie en succes – Door Emiel Kuijpers, manager marketing & communicatie
15.00 uur  |  Eindhoven365: Het merk Eindhoven – Door Peter Kentie, managing director
16:00 uur  |  Break
16:15 uur  |  Rondleiding Strijp-S: Transformation of Strijp-S – Door Braintours, Sietske Aussems
17:45 uur  |  Afsluiting
18:00 uur  |  Diner bij Radio Royaal
20:00 uur  |  Einde

Kijk hier voor 3opReis in Eindhoven

VOORDEEL! NIMA ZUID CYCLUSINSCHRIJVING

In het rijke verleden van NIMA Zuid namen we een kijkje in de marketingkeuken van topmerken als Mars, Bavaria, DSM, Leolux, CZ, Heijmans, PSV en De Efteling. Afgelopen jaar waren we te gast bij Grodan, Philips, Lego en Lightyear. Stuk voor stuk mooie en aansprekende bedrijven die hun marketingstrategie en -praktijk met ons wilden delen.

Ook dit jaar zijn we er weer in geslaagd om een viertal mooie bedrijven bereid te vinden om de marketeers van NIMA Zuid gastvrij te ontvangen: Brainport Eindhoven & Eindhoven365, Hutten Catering, Oerlemans Packaging en SwissSense. 4 inspirerende bijeenkomsten met – zoals je van ons gewend bent – na afloop een gezellige borrel en dito etentje.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Emiel Kuijpers

  Emiel Kuijpers

  Manager Marketing & Communicatie - Brainport Eindhoven

  Emiel is gespecialiseerd in city- en regio- en vastgoedmarketing. Hij was betrokken bij de marketing van Kampen, Baarn en de Drechtsteden en adviseerde o.a. de gemeente Moerdijk, Etten-Leur en Leidsche Rijn Centrum. Hij heeft eerder marketingervaring opgedaan bij Holland Casino en de Efteling. Bergen op Zoom, won met Kuijpers als citymarketeer, verschillende nationale prijzen waaronder de Nationale Citymarketing Trofee en de Nationale Citymarketing Stimuleringsaward. Momenteel is hij verantwoordelijk voor het merk Brainport Eindhoven en is hij een van de medeoprichters van het Citymaketing Collectief.

  Manager Marketing & Communicatie - Brainport Eindhoven

 • Peter Kentie

  Peter Kentie

  Managing Director - Eindhoven365

  Peter Kentie is directeur van Eindhoven365 en verantwoordelijk voor de citymarketing en merkontwikkeling van de stad en regio Eindhoven. De organisatie investeert in krachtige marketing en onderscheidend merkbeleid gebaseerd op heldere en breed gedragen keuzes. Peter is opgeleid als vormgever en marketeer met een ruime ervaring in communicatie en projecten met veel stakeholders en grote mate van complexiteit. Daarnaast is hij het brein achter ‘just ESTonishing’, de open source nation branding van Estland.

  Managing Director - Eindhoven365

 • Sietske Aussems

  Sietske Aussems

  Eigenaar - Braintours

  Sietske Aussems werkte 15 jaar bij woningcorporatie Sint Trudo. Daar was ze nauw betrokken bij de transformatie van de iconische Lichttoren in het centrum van Eindhoven en het voormalige Philips-industrieterrein Strijp-S. Vanaf 2005 was Sietske mede verantwoordelijk voor de transformatie van het gebied. Zij was betrokken bij de ontwikkeling, organisatie en verhuur van de gebouwen en de invulling van de openbare ruimte. Daarnaast verzorgde zij de communicatie over de transformatie van Strijp-S. Nu verzorgt zij met Braintours rondleidingen door Strijp-S en Strijp-T.

  Eigenaar - Braintours

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X