Zuid inspireert: Hutten - Innovatie in food - bij NIMA

juni, 2020

10jun13:3020:00Zuid inspireert: Hutten - Innovatie in foodSchrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 125 (excl. btw) Normaal tarief € 250 (excl. btw) Inclusief bourgondisch diner - geef dieetwensen door indien nodig

Tijd

(Woensdag) 13:30 - 20:00

Locatie

THREE-SIXTY

Huygensweg 10, 5466 AN Veghel

Investering

NIMA Member € 125 (excl. btw)
Normaal tarief € 250 (excl. btw)
Inclusief bourgondisch diner – geef dieetwensen door indien nodig

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word NIMA Member en wees welkom op al onze community events!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt BUITEN het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Hutten wil als commerciële organisatie écht van betekenis zijn. Hutten voegt met gastvrijheid, ambachtelijk bereid eten en drinken toe aan een beter, leuker, gezonder, lekkerder, eerlijker en duurzamer leven. Voor opdrachtgevers, hun gasten en medewerkers, voor de samenleving. Hun medewerkers heten samenwerkers, want ze doen het samen. Geluk loopt daar als een rode draad doorheen, want gelukkige samenwerkers dragen met passie hun werk uit. Zo kunnen ze geluk overbrengen op andere mensen en hen een uniek moment of waardevolle belevenis bezorgen. Elke dag kunnen en mogen ze zo onderscheidend zijn en willen ze van betekenis zijn. Meer aandacht, daarmee maken ze het verschil.

Bob Hutten is de derde generatie van het familiebedrijf dat al meer dan negentig jaar bestaat. Met o.a. de in 2015 overgenomen zorgbakkerij en de in 2016 geopende Verspillingsfabriek bewijst Hutten dat ze meer zijn dan alleen een cateraar. Ze zijn met meer dan 2.000 samenwerkers actief in 5 takken van sport: Meetings & Events, Bedrijfscatering, Reception & Hospitality Services, Food Services & Food Retail en Care & Cure.

De ambitie van de Verspillingsfabriek: De Verspillingsfabriek heeft een belangrijk uitgangspunt; voedsel dat eerder bestemd was als menselijk voedsel herbestemmen als menselijk voedsel. Afwaardering van reststromen tot diervoeding of biovergisting zien wij namelijk ook als verspilling. Zo blijven we hoog aan het werk op de ladder van Moerman. Andere doelstellingen zijn om binnen twee jaar kostendekkend te produceren en een aanzienlijke groep mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan de slag te hebben. Wanneer we voedselverspilling zo ver hebben teruggebracht dat we overbodig zijn, is ons doel bereikt. Ook dient de fabriek als inspiratie om wereldwijd voedselverspilling tegen te gaan. Alleen dan is de missie geslaagd en heeft De Verspillingsfabriek impact!

Programma

13.30 uur  |  Ontvangst in THREE-SIXTY
14.00 uur  |  Welkom & opening door NIMA Zuid
14.15 uur  |  Het DNA, de ‘why’ en het merk Hutten – Door Bob Hutten, Director
15.00 uur  |  Break
15:15 uur  |  De waardepropositie van Hutten als maatschappelijk gedreven organisatie
16:00 uur  |  Rondleiding Verspillingsfabriek
16:45 uur  |  Borrel en Verspillingsfabriek buffet
20:00 uur  |  Einde

Over THREE-SIXTY

THREE-SIXTY is het nieuwe innovatiecentrum tegen de verspilling van food én tegen verspilling van talent. Het voormalige distributiecentrum op het industrieterrein “De Dubbelen” van Veghel is, na 10 jaar leegstand, nu dé plek waar ondernemers, overheden, studenten en startups samen innovatieve concepten ontwikkelen en testen voor diverse vraagstukken. De Verspillingsfabriek vestigde zich als eerste pandbewoner van THREE-SIXTY.

VOORDEEL! NIMA ZUID CYCLUSINSCHRIJVING

In het rijke verleden van NIMA Zuid namen we een kijkje in de marketingkeuken van topmerken als Mars, Bavaria, DSM, Leolux, CZ, Heijmans, PSV en De Efteling. Afgelopen jaar waren we te gast bij Grodan, Philips, Lego en Lightyear. Stuk voor stuk mooie en aansprekende bedrijven die hun marketingstrategie en -praktijk met ons wilden delen.

Ook in 2020 zijn we er weer in geslaagd om een viertal mooie bedrijven bereid te vinden om de marketeers van NIMA Zuid gastvrij te ontvangen: Brainport Eindhoven & Eindhoven365, Hutten Catering, Oerlemans Packaging en SwissSense. Vier inspirerende bijeenkomsten met – zoals je van ons gewend bent – na afloop een gezellige borrel en dito etentje. Schrijf je daarom nú in voor de hele cyclus en verzilver dat voordeel: je krijgt één bijeenkomst inclusief diner gratis!

Schrijf je hier in voor de cyclus.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Bob Hutten

    Bob Hutten

    Director - Hutten

    Director - Hutten

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X