juni, 2018

06jun16:3019:30Zuidwest: KUBO - Feeding the WorldEen merk met een missie!Schrijf je snel in! Investering: Deelname is gratis voor NIMA leden. Als niet lid kun je éénmalig kosteloos kennismaken met NIMA Oost. Mail hiervoor naar events@nima.nl.

Tijd

(Woensdag) 16:30 - 19:30

Locatie

KUBO

Vlotlaan 710, Monster

Investering

Deelname is gratis voor NIMA leden. Als niet lid kun je éénmalig kosteloos kennismaken met NIMA Oost. Mail hiervoor naar events@nima.nl.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

De productie van voldoende voedsel is één van de grootste uitdagingen in de nabije toekomst. Thema’s als BEVOLKINGSGROEI, FEEDING THE CITY, FOOD MILES, EXPORT-SANCTIES, VOEDSELVEILIGHEID en de HERKOMST daarvan domineren regelmatig het nieuws. Om aan alle vraag te kunnen blijven voldoen, moet er onder verschillende klimatologische omstandigheden, bij uiteenlopende kennisniveaus en zo duurzaam mogelijk geteeld worden.

Met dit als missie innoveert en realiseert KUBO al decennia lang state-of-the-art tuinbouwkassen over de hele wereld. Hierbij staat een hoge productie met minimaal gebruik van grondstoffen én het makkelijker maken van telen al lange tijd centraal.

Het merk KUBO en haar toonaangevende productconcepten zoals de Ultra-Clima kas zijn inmiddels een begrip binnen de internationale glastuinbouw.

Tijdens deze NIMA Zuidwest bijeenkomst zijn we te gast op het hoofdkantoor van KUBO in Monster. Hier nemen wij u mee in de wereld van merk- en tuinbouw.

Een mooi en inspirerend merkverhaal waar we als Nederland trots op mogen zijn.

PROGRAMMA

16.30 uur | Inloop
17.00 uur | Welkomstwoord
17.10 uur | Presentatie door Nathalie van den Ende (marketeer) en Wouter Kuiper (managing director)
18.00 uur | Netwerkborrel en de mogelijkheid om de fabriek te bezoeken
19.30 uur | Einde

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Nathalie van den Ende

  Nathalie van den Ende

  Marketing-PR-medewerker KUBO Group

  Marketing-PR-medewerker KUBO Group

 • Wouter Kuiper

  Wouter Kuiper

  CEO - KUBO Group

  CEO - KUBO Group

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X