november, 2019

07nov16:3019:00Zuidwest op bezoek bij Rotterdam PartnersCity marketing of city promotion?Schrijf je snel in! Investering: Gratis voor NIMA Members. Als niet-member kan je éénmalig gratis kennismaken.

Tijd

(Donderdag) 16:30 - 19:00

Locatie

Het Schielandhuis

Korte Hoogstraat 31, 3011 GK, Rotterdam

Investering

Gratis voor NIMA Members. Als niet-member kan je éénmalig gratis kennismaken.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word lid en wees welkom op al onze community events! Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.

Dit event valt buiten  het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Access Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Op donderdag 7 november bezoekt Nima Zuidwest Rotterdam Partners, citymarketing organisatie van Rotterdam! Rotterdam heeft een ongepolijste charme, een internationale allure en is altijd in beweging.

Hoe betrek je je stad, hoe vermarkt je je het merk ‘Rotterdam’ internationaal bij meerdere doelgroepen en zorg je dat bij alle verschillende markten dezelfde essentie van je merk en je product neerzet? We krijgen inzicht in de kansen en uitdagingen van de marketing en branding van de stad Rotterdam en hoe je met city marketing écht het verschil kan maken.

Claire van Schagen is een trotse Rotterdammer en citymarketeer bij Rotterdam Partners. Zij studeerde Brand Management aan de Erasmus Universiteit en werkte eerder voor KPN, nrc.next, Unilever en Rabobank.

Programma

16.30 uur | Inloop
17.00 uur | Welkomstwoord
17.05 uur | Presentatie Claire van Schagen, Citymarketeer Rotterdam Partners
18.00 uur | Borrel

Praktische zaken

Het Schielandhuis ligt aan de Korte Hoogstraat 31 in Rotterdam. Op loopafstand van metrostation Beurs en treinstation Blaak.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Claire van Schagen

    Claire van Schagen

    City marketeer

    City marketeer

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X