NIMA A Online Marketeer Examen

NIMA A Marketing | Online examentraining 2017

| INSCHRIJVEN IS HET HELE JAAR MOGELIJK.
NIMA Member
€ 19,95
niet NIMA Member
€ 21,95

De weg naar succes! Ter voorbereiding op het NIMA A Marketing Examen worden in deze online examentraining de NIMA A1 en A2 module behandeld.


NIMA biedt ter voorbereiding op het NIMA A Marketing examen een online examentraining aan. In deze online examentraining behandelen we een oud NIMA A Marketing examen.  Docente Esther de Berg van de Haagse Hogeschool en auteur van het boek Basisboek Marketingcommunicatie, heeft tien vragen geselecteerd ter voorbereiding op het NIMA A1 Examen Marketing Medewerker en één case met vier open vragen ter voorbereiding op het NIMA A2 Examen Marketing Medewerker. Hierin gaat zij dieper in op de kernstof, begrippen en berekeningen.

NIMA A Marketing Examen

Het NIMA Marketing A Examen bestaat uit twee examenmodules: de A1 en de A2 module. Het NIMA Marketing A Diploma wordt alleen uitgereikt aan kandidaten die beide examenmodules met goed gevolg hebben afgerond.

NIMA A1 Marketing

De NIMA Marketing A1 module is schriftelijk en duurt anderhalf uur. Het examen bestaat uit 45 meerkeuzevragen waarbij de kennis van de verschillende marketingbegrippen en de verschillende online marketinginstrumenten worden getoetst. Ook komt de benodigde rekenvaardigheid aan bod.

NIMA A2 Marketing Medewerker

Enkele schriftelijke cases met open vragen waar kandidaten twee uur de tijd voor krijgen. De A2 module gaat dieper in op de examenstof en toetst met name inzicht in marketingvraagstukken en de toepassingsvaardigheden op beleidsvoorbereidend en uitvoerend niveau.

Exameninhoud

In de exameneisen en literatuurlijst voor NIMA Marketing A staat exact beschreven wat wordt verwacht van de kandidaten:

Inschrijven examen

Ben je optimaal voorbereid op het examen en klaar om deel te nemen, bekijk dan direct alle NIMA A Marketing examendata en schrijf je direct in!

Let op: je ontvangt de weblink naar de online examentraining zodra de betaling voldaan is.

Schrijf je in ▸
WordPress Themes
X
X
X