NIMA A Online Marketeer Examen

NIMA A1 Communicatie (digitaal) | 8 november 2018

Tarief
€ 275,00

Het NIMA A1 Communicatie Examen bestaat uit twee onderdelen: dertig meerkeuzevragen, waarbij het accent ligt op feitenkennis en vijftien meerkeuzevragen die zijn opgebouwd rondom een aantal situatieschetsen. Hierbij ligt het accent op inzicht (op basis van feitenkennis en begrip).

 


Inschrijven mogelijk tot 11 oktober 2018.

Locatie: Omgeving Amsterdam
Tijd: nog niet bekend, dit wordt bekend gemaakt in de examenoproep

Het NIMA A1 Communicatie  Examen bestaat uit twee onderdelen: dertig meerkeuzevragen, waarbij het accent ligt op feitenkennis en vijftien meerkeuzevragen die zijn opgebouwd rondom een aantal situatieschetsen. Hierbij ligt het accent op inzicht (op basis van feitenkennis en begrip).

Het examen
In de exameneisen en literatuurlijst voor NIMA A Communicatie staat exact beschreven wat verwacht wordt van de kandidaten. Het NIMA A Communicatie Examen bestaat uit twee schriftelijke modules: A1 en A2. Het diploma wordt alleen uitgereikt aan kandidaten die geslaagd zijn voor beide modules.

Dit NIMA Examen wordt door middel van een toets systeem digitaal afgenomen (computer).

De NIMA Communicatie A1 module bestaat uit twee onderdelen:

  • Dertig meerkeuzevragen, waarbij het accent ligt op feitenkennis.
  • Vijftien meerkeuzevragen die zijn opgebouwd rondom een aantal situatieschetsen. Hierbij ligt het accent op inzicht (op basis van feitenkennis en begrip).

Examenoproep
Circa twee weken voor het examen wordt de definitieve tijd en locatie bekend gemaakt in de examenoproep die je per e-mail ontvangt. Digitale examens worden over het algemeen gehouden in de omgeving van Amsterdam.

Voor doorgang van het digitale NIMA Examen is een minimum van 10 aanmeldingen nodig.

Schrijf je in ▸
WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X