NIMA A Online Marketeer Examen

NIMA A1 Marketing (digitaal) | 1 februari 2018

Tarief
€ 275,00

De NIMA Marketing A1 module is digitaal en duurt anderhalf uur. Het examen bestaat uit 45 meerkeuzevragen waarbij de kennis van de verschillende marketingbegrippen en de verschillende online marketinginstrumenten getoetst worden.


Inschrijven mogelijk tot 4 januari 2018.

Locatie: Omgeving Amsterdam
Tijd: nog niet bekend
Kosten: €275

Tijdens de NIMA A Marketing opleiding leer je algemene marketinggrondslagen en -principes toe te passen. Het NIMA A Marketing Examen bestaat uit twee modules A1 en A2. Behaal je beide modules dan heb je recht op het NIMA A Marketing Diploma, dat de basis van marketing op beleidsvoorbereidend en operationeel niveau aantoont.

Dit NIMA A Marketing Examen wordt door middel van een toets systeem digitaal afgenomen (computer).

Het examen

De NIMA Marketing A1 module is een digitaal examen dat bestaat uit 45 meerkeuzevragen en anderhalf uur duurt. Het examen bevat vragen over de verschillende marketingbegrippen en de verschillende online marketinginstrumenten. Ook komt de benodigde rekenvaardigheid aan bod. In de exameneisen en literatuurlijst voor NIMA Marketing A staat exact beschreven wat verwacht wordt van de kandidaten:

Locatie

Circa twee weken voor het examen wordt aan alle deelnemers de definitieve locatie bekend gemaakt in de online oproep die men per e-mail ontvangt.

Voor doorgang van het digitale NIMA A Marketing Examen is een minimum van 10 aanmeldingen nodig.

Schrijf je in ▸
WordPress Themes
X
X
X