NIMA A Online Marketeer Examen

NIMA A1 Marketing (digitaal) | 8 november 2018

Tarief
€ 275,00

De NIMA Marketing A1 module is digitaal en duurt anderhalf uur. Het examen bestaat uit 45 meerkeuzevragen waarbij de kennis van de verschillende marketingbegrippen en de verschillende online marketinginstrumenten getoetst worden.


Inschrijven mogelijk tot 11 oktober 2018.

Locatie: Omgeving Amsterdam
Tijd: nog niet bekend

Wie het NIMA A Marketing Diploma heeft, beheerst de basis van marketing op beleidsvoorbereidend en operationeel niveau. Kandidaten leren om algemene marketinggrondslagen en -principes toe te passen.

Dit NIMA Examen wordt door middel van een toets systeem digitaal afgenomen (computer).

Het examen

De NIMA Marketing A1 module is digitaal en duurt anderhalf uur. Het examen bestaat uit 45 meerkeuzevragen waarbij de kennis van de verschillende marketingbegrippen en de verschillende online marketinginstrumenten getoetst worden. Ook komt de benodigde rekenvaardigheid aan bod. In de exameneisen en literatuurlijst voor NIMA Marketing A staat exact beschreven wat verwacht wordt van de kandidaten:

Locatie

Circa twee weken voor het examen wordt aan alle deelnemers de definitieve locatie bekend gemaakt in de online oproep die men per e-mail ontvangt. Digitale examens worden over het algemeen gehouden in de omgeving van Amsterdam.

Voor doorgang van het digitale NIMA Examen is een minimum van 10 aanmeldingen nodig.

Schrijf je in ▸
WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X