NIMA B2 Non-profit / Overheidscommunicatie (mondeling) | vanaf 11 december 2018

| Let op: het betreft een vanaf datum
Tarief
€ 525,00

Voor het behalen van de NIMA B2 Non-profit / Overheidscommunicatie schrijf je een communicatieplan. Dit wordt gepresenteerd en verdedigd tijdens een mondeling examenmoment.


Inschrijven mogelijk tot 13 november 2018.

Locatie: Omgeving Amsterdam
Tijd en exacte datum: onbekend, bekendmaking in examenoproep

Wie het NIMA B Diploma Non-profit / Overheidscommunicatie  heeft, beheerst de  vaardigheden om als senior communicatiemedewerker, -manager of -adviseur te kunnen opereren. In die functie wordt de professional geconfronteerd met de communicatieproblematiek van een non-profit-/ overheidsorganisatie en werkt deze aan het gewenste imago van het bedrijf bij interne en externe belanghebbenden.

Het communicatieplan (min. 10 en max. 25 A4, exclusief eventuele bijlagen van max. 5 pagina’s) dient uiterlijk 13 november 2018 digitaal (examens@nima.nl) te zijn ontvangen door NIMA.

Het examen

Om het NIMA B Diploma Non-profit / Overheidscommunicatie te ontvangen dient de kandidaat twee modules met succes af te ronden: B1 en B2.
Beide examenmodules behaald? Dan ontvangt de kandidaat het NIMA B Diploma in Non-profit / overheidscommunicatie.

De kandidaat kan zelf bepalen in welke volgorde de beide modules worden afgelegd.

NIMA B1 Communicatie Manager
Deze module wordt schriftelijk afgenomen in drie uur en bestaat uit een of meerdere praktijkcasussen met open vragen.

NIMA B2 Non-profit / overheidscommunicatie
Voor het behalen van de NIMA B2 Non-profit / Overheidscommunicatie schrijf je een communicatieplan. Dit wordt gepresenteerd en verdedigd tijdens een mondeling examenmoment.

Het communicatieplan moet aan de volgende randvoorwaarden voldoen:

  • Minimaal 10 pagina’s A4;
  • Maximaal 25 pagina’s A4, exclusief voorblad, inhoudsopgave en bijlagen;
  • Maximaal 5 pagina’s A4 bijlagen.

Samen met het plan dien je de ‘Verklaring eigen werk’ ingevuld en ondertekend in te leveren.

Het behoort tot de mogelijkheden het plan en/of het examen in het Engels te doen. Wanneer de kandidaat hiervan gebruik wil maken dient dit aangegeven te worden per email bij inschrijving voor het examen. Het mondelinge examen zal echter wel in de Nederlandse taal worden afgenomen.

Exameneisen

Klik op de link hieronder om de pdf Exameneisen en literatuurlijst NIMA B Non-profit / Overheidscommunicatie te downloaden.

Examendatum

Mondelinge NIMA Examens worden gehouden vanaf de genoemde examendatum. Over het algemeen vinden examens plaats in de week van de aangegeven examendatum. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt wel eens uitgeweken naar de daarop volgende week.

Voor doorgang van een mondeling examen heeft NIMA een minimum van 5 aanmeldingen nodig.

Locatie

Circa twee weken voor het examen wordt aan alle deelnemers de definitieve datum, tijd en locatie bekend gemaakt in de examenoproep die men per e-mail ontvangt. Mondelinge examens worden over het algemeen afgenomen in de omgeving van Amsterdam Zuidoost.

Schrijf je in ▸
WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X