NIMA basis examen

NIMA Basiskennis Communicatie (digitaal) zelfstudiepakket | 15 mei 2018

NIMA Member
€ 202,50
niet NIMA Member
€ 225,00

Het NIMA Basiskennis Communicatie zelfstudiepakket is ontwikkeld voor iedereen die wil starten met de toepassing van communicatie en zich communicatie begrippen en vaardigheden eigen wil maken. Het pakket bevat lesmateriaal , een oefenexamen en deelname aan het examen. Schrijf je direct in!


Inschrijven mogelijk tot 17 april 2018.

Locatie: omgeving Amsterdam
Tijd: nog niet bekend

Het NIMA Basiskennis Communicatie zelfstudiepakket is ontwikkeld voor iedereen die wie wil starten met de toepassing van communicatie en zich communicatie begrippen en vaardigheden eigen wil maken. In het pakket zijn inbegrepen het lesmateriaal (boek en exameneisen), een oefenexamen en deelname aan het examen.

Het zelfstudiepakket bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Exameneisen. Deze eisen geven direct aan welke onderwerpen en leerdoelen er in het examen aan bod komen. De exameneisen zijn leidend voor je studie.
  2. Boek Communicatie Handboek van Michels. Dit is het kernboek voor het examen waarin het merendeel van de onderwerpen van het examen wordt besproken en uitgelegd.
  3. Oefenexamen. Het oefenexamen bestaat uit 45 meerkeuzevragen inclusief antwoorden.
  4. NIMA Examen Basiskennis Communicatie. Je bent direct ingeschreven voor het NIMA Examen Basiskennis Communicatie.

Het examen

De kandidaten worden aan de hand van gericht oefenmateriaal en een studieboek grondig voorbereid op het NIMA Examen Basiskennis Communicatie. Het examen duurt anderhalf uur en omvat 45 meerkeuzevragen. Je kunt met een studielast van ongeveer 40 uur dit officiële NIMA Diploma behalen.

Exameninhoud
In de exameneisen en literatuurlijst voor NIMA Basiskennis Communicatie staat exact beschreven wat er verwacht wordt van de kandidaten.

Het examen toetst kennis op de volgende gebieden:

  • Communicatie: het vakgebied en de deelgebieden Corporate communicatie, Interne Communicatie en Marketingcommunicatie.
  • De onderdelen van het communicatieplan.
  • Content en media.
  • Organiseren.
  • Omgaan met de pers.

Locatie

Circa twee weken voor het examen ontvang je alle informatie omtrent het examen in de online oproep die men per e-mail ontvangt. Hierin staat ook de definitieve locatie vermeld.

Let op: je ontvangt het zelfstudiepakket zodra de betaling voldaan is.

Schrijf je in ▸
WordPress Themes
X
X
X