NIMA C2 (mondeling) | vanaf 14 november 2018

| Let op: het betreft een vanaf datum
Tarief
€ 599,00

De NIMA C2 module is een mondeling examen waarbij je het strategisch plan én de uitwerking hiervan verdedigt.


Inschrijven mogelijk tot 17 oktober 2018.

Locatie: Omgeving Amsterdam
Tijd en exacte datum: onbekend, bekendmaking in examenoproep
Kosten: € 599

Het NIMA C Examen toetst marketingkennis op Master niveau en bestaat uit twee modules: C1 en C2. Het NIMA C Diploma wordt uitgereikt als je voor beide modules een voldoende hebt behaald. Als gediplomeerde wordt je automatisch opgenomen in het NIMA Diplomaregister.

Toelating
Wie de examenmodule NIMA C2 wil doen heeft vier jaar relevante werkervaring, waarvan twee jaar in een marketingfunctie op strategisch of beleidsmatig niveau. Voordat je aan de examenmodule NIMA C2 (mondeling) kunt deelnemen, dien je eerst jouw kennis op NIMA C niveau te hebben getoetst bij een erkende opleider of aan de hand van een erkende toetsing via een NIMA C Opleiding. Je toetst hiermee of je de kennis van hedendaagse commercieel strategische theorieën en technieken en de vaardigheid waarmee je de kennis kan toepassen bij het herkennen, beschrijven, analyseren en oplossen van commercieel strategische vraagstukken, voldoende beheerst.

Nadat je een voldoende op de toelatingstoets én de NIMA C1 (plan) examenmodule hebt behaald, kun je je aanmelden voor de examenmodule NIMA C2 (mondelinge).

NIMA C2 module
De NIMA C2 module is een mondeling examen waarbij je het strategisch plan én de uitwerking hiervan verdedigt. Je richt je tijdens deze presentatie op de strategische keuze en de operationele uitwerking hiervan: welke strategische optie heb je gekozen, waarom, hoe implementeer je dit en wat is de fall-back optie?

Inschrijven voor de NIMA C2 examenmodule (mondeling) is dus mogelijk wanneer je voor de NIMA C1 examenmodule, het strategische plan (van analyse tot en met de strategische opties), een voldoende hebt gekregen.

Samen met het plan dien je de ‘Verklaring eigen werk’ ingevuld en ondertekend in te leveren.

Niveau
Het niveau van het NIMA C examen is vastgesteld op EQF niveau 7. Dat is vergelijkbaar met WO/Master niveau. Meer informatie over het niveau vind je hier.

Exameninhoud
In de exameneisen en literatuurlijst staan de leerdoelen omschreven die je moet beheersen en waarop je getoetst wordt.

Het behoort tot de mogelijkheden het plan en/of het examen in het Engels te doen. Wanneer je hiervan gebruik wilt maken, stuur ons een email bij inschrijving voor het examen. Het mondelinge examen, module C2, zal echter wel in de Nederlandse taal worden afgenomen.

Examendatum
Mondelinge NIMA Examens worden gehouden vanaf de genoemde examendatum. Over het algemeen vinden examens plaats in de week van de aangegeven examendatum.

Locatie
Circa twee weken voor het examen wordt de definitieve locatie bekend gemaakt in de examenoproep die per email wordt verzonden. Mondelinge examens worden over het algemeen gehouden in de omgeving van Amsterdam Zuidoost.

Schrijf je in ▸
WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X