NIMA Senior Professionals en Humanitas

Vanaf nu kun je als Senior Professional op een nieuwe manier PE-punten verdienen. NIMA slaat namelijk de handen ineen met de landelijke vrijwilligersvereniging Humanitas. Zij kunnen de hulp van de Senior Professionals voor verschillende projecten goed gebruiken. Denk hierbij aan ondersteuning bij marketing- en communicatievraagstukken.

Wat is Humanitas?

De vrijwilligers van Humanitas helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen. Bijvoorbeeld als maatje van iemand die eenzaam is, bij het ordenen van de administratie, of als vrijwilliger bij een kindervakantieweekend enzovoort. Humanitas is lokaal sterk verankerd; je vindt haar activiteiten bij jou om de hoek.

Hoe kan je PE-punten verdienen?

Het bestuur van de Senior Professionals heeft een pilot bedacht met een maatschappelijke waarde. Als jij je inzet als vrijwilliger bij een NGO bij vraagstukken op het gebied van positionering en profilering dan krijg je hier PE-punten voor. Daarnaast is het vooral leuk om jouw kennis te delen en draag je bij aan maatschappelijke doelen in je directe omgeving.

Zo willen we iedere Senior Professional in staat stellen om de kennis en expertise te optimaliseren. De werkwijze is eenvoudig: onderaan deze pagina vind je de actuele projecten waar je je voor op kunt geven. Na je aanmelding ontvang je een uitnodiging voor een kennismaking. Het werk doe je vrijwillig, in je eigen tijd. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname en worden de PE-punten verwerkt.