Kennistoets

Kennistoets

Toets jouw marketingkennis

Waarom je marketingkennis laten toetsen door NIMA?

Ben je een commercieel professional of werk je met een team commerciële professionals? Laat dan de actuele marketingkennis van jou en/of je team toetsen door NIMA. De NIMA Kennistoets is een snelle, betrouwbare scan die inzichtelijk maakt waar de ‘strengths’ en ‘weaknesses’ bij jou en je team liggen.

Kies de vorm die het beste bij jouw organisatie past:

Online Kennistoets

Toets je marketingkennis in 100 vragen

In de NIMA Kennistoets wordt de actuele kennis getoetst op 5 onderdelen: marketing, online, communicatie, sales en onderzoek. De uitslag laat zien wat het actuele NIMA-niveau van een commercieel professional is; een goede voorbereiding op de keuze voor een (vervolg) opleiding en/of het te voeren POP-gesprek. De NIMA Kennistoets is onderdeel van het NIMA Business Membership.

100 meerkeuzevragen

5 onderdelen

1 tot 1,5 uur

199

NIMA Marketing Peil

Dé peilstok voor de marketingkennis van jouw afdeling

De uitslag laat het actuele NIMA-niveau van een team zien, maar ook van de individuele professional. Een ideale methode om te meten waar mogelijkheden liggen om via scholing als afdeling of als bedrijf betere marketingresultaten te boeken. Daarnaast brengt het in kaart welke verborgen talenten er misschien in jouw team onderbelicht zijn gebleven.

Vanaf 5 professionals

Toets actuele kennis van team

Teamrapport

Vanaf 3.995

NIMA Assessment

Compleet inzicht in geschiktheid kandidaat voor de gewenste marketingrol

Door middel van het NIMA Assessment verkrijg je als leidinggevende uitgebreid inzicht in de geschiktheid van een kandidaat voor een specifieke marketingrol, óf een uitspraak over het potentieel van de kandidaat, inclusief een ontwikkeladvies.

 

 

1 of meer professional(s)

NIMA Qualified assessor

Uitgebreid advies

Vanaf 2.995

WordPress Themes
X
X
X