Pagina: 1 van 1

Black


Dit is het membership voor Register Marketeers. Naast exclusieve membershipvoordelen sta je geregistreerd als gecertificeerde professional en kun je in MyCareer je Permanente Educatie (PE) inzien en bijhouden.

Platinum


Dit is het membership voor gecertificeerde marketing of communicatie professionals met de titel: Senior Marketing Professional (SMP) of Senior Communication Professional (SCP). Naast exclusieve membershipvoordelen sta je geregistreerd als gecertificeerde professional en kun je in MyCareer je Permanente Educatie (PE) inzien en bijhouden.

Gold


Nu tijdelijk € 100 extra (!) korting op een masterclass, mastercourse, workshop of vaardigheidstraining uit het NIMA Programma.

Dit is het meest gekozen lidmaatschap voor personen van NIMA en een aanrader voor professionals werkzaam in marketing, communicatie en sales. Naast exclusieve membership voordelen ontvang je MarketingTribune en toegang tot de jaarlijkse NIMA Marketing Day. Ben je docent? Dan krijg je extra voordeel met de NIMA Education Days.

Young Professionals


Optimale zichtbaarheid van je commercieel paspoort. Up-to-date door kosteloze toegang tot NIMA Regiosessies. Korting op NIMA Masterclasses, leergangen, workshops en vaardigheidstrainingen; Overzicht in MyCareer van de door jou gevolgde NIMA activiteiten.

Silver


Nu tijdelijk een marketingboek kado t.w.v. € 25.

Dit is het beste lidmaatschap voor personen en een aanrader als je kennis wilt maken met NIMA, het – netwerk en de – activiteiten. Naast optimale zichtbaarheid van je commercieel paspoort blijf je up-to-date door toegang tot NIMA Regiosessies en ontvang je korting op NIMA Masterclasses, leergangen, workshops en vaardigheidstrainingen.

Blue


Blue betreft geen officieel NIMA Membership, maar is een subscription fee. Je commercieel paspoort is extra goed zichtbaar in het NIMA register MyCareer en je kunt kosteloos deelnemen aan het integriteitsexamen.

Connect


Dit Business Membership is speciaal voor kleine ondernemingen en zelfstandigen die toegang willen tot een hoog gekwalificeerd netwerk van specialisten en vakgenoten.

Business


Dit Business Membership is speciaal voor kleine en middelgrote marketing-organisaties die de talloze mogelijkheden van persoonlijke ontwikkeling in willen zetten om als team beter te worden.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X