NIMA, Membership

Blue

Blue betreft geen officieel NIMA Membership, maar is een subscription fee. Je commercieel paspoort is extra goed zichtbaar in het NIMA register MyCareer en je kunt kosteloos deelnemen aan het integriteitsexamen.

Lid worden ▸

NIMA valideert alleen echte diploma’s. Als professional in marketing, communicatie of sales zorg je dat deze diploma’s goed zichtbaar zijn in jouw commerciële paspoort in MyCareer. Natuurlijk laat je zien dat je op de hoogte bent van integer zaken doen en relevante wetgeving door kosteloos het integriteitsexamen af te leggen.

Alle voordelen op een rij

  • De diploma’s in jouw commerciële paspoort in kleur;
  • Goed vindbaar voor opdrachtgevers, werkgevers en professionals;
  • Mogelijkheid om je profiel aan te vullen en te bewerken;
  • Kosteloos integriteitsexamen met erkenning en stempel bij goed resultaat;
  • Mogelijkheid tot aanleveren van extra diploma’s om in je paspoort te activeren;
  • Je blijft op de hoogte met de NIMA nieuwsbrief;
  • Relevante tests en Quick Scans.

MyCareer; commercieel paspoort en integriteitscode
Als Blue Member worden jouw behaalde NIMA Diploma’s in het commercieel register van MyCareer opgenomen. Het platform biedt mogelijkheden om je goed en zichtbaar te profileren; hét paspoort in marketing, communicatie en sales. Je profiel is in kleur zichtbaar en op de overzichtspagina staan je NIMA-diploma’s al weergegeven. Ook heb je de mogelijkheid om kosteloos deel te nemen aan het integriteitsexamen. Slaag je hiervoor, dan krijg je automatisch het ‘integriteitsstempel’ in je commercieel paspoort.

Wil je toegang tot het NIMA netwerk, Classes & Events? Word dan Silver of Gold Member.

Voor vragen over en hulp bij je keuze voor het membership dat het beste bij jou past, neem je contact op met NIMA via 020-5039340 of stuur een mail naar members@nima.nl.

Lid worden ▸
WordPress Themes
X
X
X