NIMA Silver Membership - persoonlijk lidmaatschap met veel voordelen

Silver

Dit is het beste lidmaatschap voor personen en een aanrader als je kennis wilt maken met NIMA, het -netwerk en de -activiteiten. Naast optimale zichtbaarheid van je commercieel paspoort blijf je up-to-date door toegang tot NIMA Regiosessies en ontvang je korting op NIMA Masterclasses, mastercourses, workshops en vaardigheidstrainingen.

Lid worden ▸

Blijf met een persoonlijk lidmaatschap up-to-date en neem deel aan de masterclasses, -courses, workshops en (vaardigheids)trainingen van NIMA. Daarnaast zijn met dit Silver Membership je diploma‚Äôs goed zichtbaar in jouw commerci√ęle paspoort in MyCareer. Natuurlijk laat je zien dat je op de hoogte bent van integer zaken doen en relevante wetgeving door kosteloos het integriteitsexamen af te leggen.

Alle voordelen van dit persoonlijke lidmaatschap op een rij:

Gelijk aan Bronze

 • Registratie MyCareer met:
  • je diploma‚Äôs in jouw commerci√ęle paspoort in kleur
  • de mogelijkheid om je profiel aan te vullen en te bewerken
  • een kosteloos integriteitsexamen met erkenning en stempel bij goed resultaat
  • de mogelijkheid tot aanleveren van extra diploma‚Äôs om in je paspoort te activeren
  • toegang tot relevante tests en Quick Scans

Extra bij Silver

 • Toegang tot NIMA Regio community-events en voordeel op overige community-events
 • Met korting kennis bijspijkeren in alle NIMA Events.¬†Bekijk het programma op NIMA Academy om uit te vinden hoe NIMA kan bijdragen aan je (persoonlijke) ontwikkeling!
 • Met ‚ā¨ 200 korting toegang tot de NIMA Marketing Day (jaarlijks in juni). Ga naar www.nimamarketingday.nl om je direct in te schrijven. Let op: vol=vol!
 • Overzicht in MyCareer van de door jou gevolgde NIMA Activiteiten

 

Ben je docent en zoek je een persoonlijk lidmaatschap mét gratis deelname aan de NIMA Education Day en toegang tot exameninformatie en tips? Ga dan voor een full membership en word Gold Member.

Ben je young professional en zoek je een persoonlijk lidmaatschap ? Klik dan hier!

Heb je ruime ervaring en wil je weten of je in aanmerking komt voor een persoonlijke en internationaal erkende marketing-, communication- of digital titel? Als NIMA Member kun je jouw cv laten checken en weet je snel of je in aanmerking komt om¬†Register Marketeer (RM),¬†Senior Marketing Professional (SMP),¬†Senior Communication Professional (SCP)¬†of Senior Digital Professional (SDP) te worden.¬†Ben je direct ge√Įnteresseerd? Ga dan voor een Platinum of Black (RM) membership.

 

Voor vragen over en hulp bij je keuze voor het membership dat het beste bij jou past, neem je contact op met NIMA via 020-5039340 of stuur een mail naar members@nima.nl.

Lid worden ▸
WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X