Young Professionals Silver Boost - NIMA
NIMA Membership

Young Professionals Silver Boost

Optimale zichtbaarheid van je commercieel paspoort. Up-to-date door kosteloze toegang tot NIMA Regiosessies. Korting op NIMA Masterclasses, leergangen, workshops en vaardigheidstrainingen; Overzicht in MyCareer van de door jou gevolgde NIMA activiteiten.

Lid worden ▸

NIMA Young Professionals is een platform voor en door young professionals in marketing en communicatie (25-35 jaar). We willen startende professionals verbinden, inspireren en ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling bij hun eerste carrièrestappen in de wereld van marketing en communicatie.

Raak geïnspireerd en vergroot je netwerk!
Jezelf ontwikkelen en beter worden in je vak? We organiseren verschillende evenementen om young professionals bij elkaar te brengen en te inspireren! Tijdens de evenementen ontmoet je andere jonge, ambitieuze en enthousiaste marketingprofessionals met wie je ervaringen kunt delen. Bovendien houd je zo je vakkennis bij en bouw je een relevant netwerk op. Naast de activiteiten hebben we een online community, waar je inspirerende content vindt, zoals carrièret(w)ips, blogs en het laatste marketingnieuws.

 

Career Booster
Als young professional heb je de behoefte om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en te waarborgen in de dynamische wereld van marketing, communicatie en sales. De combinatie van ambitie, hectiek en tijdgebrek gaan veelal ten kosten van deze persoonlijke ontwikkeling. Om die reden heeft NIMA in samenwerking met het platform NIMA Young Professionals en het Netwerk van Register Marketeers het NIMA Career Booster Programma in het leven geroepen. Klik hier voor meer info over het NIMA Career Booster programma.

Young professionals in de publiciteit
Iedere maand wordt in Tijdschrift voor Marketing, in de rubriek ‘The Y’, een jonge marketeer voorgesteld. Lees hier de artikelen van het bestuur van NIMA Young Professionals.

Blijf op de hoogte
Wil je op de hoogte blijven, meer weten, gewoon iets interessants delen of deelnemen aan één van de activiteiten? Laat wat van je horen via een van onze socialmedia kanalen of mail naar events(at)nima.nl. Tot snel!

Blijf up-to-date en neem deel aan de NIMA Masterclasses, courses, workshops en (vaardigheids)trainingen. Daarnaast zijn met dit membership je diploma’s goed zichtbaar in jouw commerciële paspoort in MyCareer. Natuurlijk laat je zien dat je op de hoogte bent van integer zaken doen en relevante wetgeving door kosteloos het integriteitsexamen af te leggen.

Alle voordelen op een rij:

Young Professionals

  • De diploma’s in jouw commerciële paspoort in kleur;
  • Goed vindbaar voor opdrachtgevers, werkgevers en professionals;
  • Mogelijkheid om je profiel aan te vullen en te bewerken;
  • Kosteloos integriteitsexamen met erkenning en stempel bij goed resultaat;
  • Mogelijkheid tot aanleveren van extra diploma’s om in je paspoort te activeren;
  • Je blijft op de hoogte met de NIMA nieuwsbrief;
  • Relevante tests en Quick Scans.

Inclusief Silver lidmaatschap

  • Toegang tot NIMA Regio community events en voordeel op overige community events;
  • Kennis bijspijkeren in alle NIMA Masterclasses, leergangen, workshops en vaardigheidstrainingen;
  • Overzicht in MyCareer van de door jou gevolgde NIMA activiteiten.


MyCareer; commercieel paspoort en integriteitscode

Als Silver member worden jouw behaalde NIMA Diploma’s in het commercieel register van MyCareer opgenomen. Het platform biedt mogelijkheden om je goed en zichtbaar te profileren; hét paspoort in marketing, communicatie en sales. Je profiel is in kleur zichtbaar en op de overzichtspagina staan je NIMA-diploma’s al weergegeven. Ook heb je de mogelijkheid om kosteloos deel te nemen aan het integriteitsexamen. Slaag je hiervoor dan krijg je automatisch het ‘integriteitsstempel’ in je commercieel paspoort.

Midden in je vak
In elke fase van je loopbaan en op elk niveau faciliteert NIMA je bij het verbeteren, verbreden, verdiepen en/of vergroten van je skills als professional. Of dit nu met een masterclass, leergang, workshop of vaardigheidstraining is. NIMA Silver Members mogen tegen een aantrekkelijk membertarief deelnemen. Bekijk het programma op NIMA Academy om uit te vinden hoe NIMA kan bijdragen aan je (persoonlijke) ontwikkeling!

Wil je toegang tot alle 22 communities, toegang tot het NIMA jaarcongres (over persoonlijke loopbaanontwikkeling) en een vaktitel naar keuze? Of ben je geïnteresseerd in een marketing of communicatie-titel? Ga dan voor een full NIMA-membership en word Gold Member.

Voor vragen over en hulp bij je keuze voor het membership dat het beste bij jou past, neem je contact op met NIMA via 020-5039340 of stuur een mail naar members@nima.nl.

Lid worden ▸
WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X