Marketingfacts Jaarboek voor NIMA Members - NIMA

Marketingfacts Jaarboek voor NIMA Members

Marketingfacts Jaarboek met korting

Het Marketingfacts Jaarboek editie 2020-2021 is uit. Als NIMA Member krijg je ā‚¬ 10 korting op deze editie. Dat betekent dat je het Marketingfacts Jaarboek voor slechts ā‚¬ 19,95 kunt bemachtigen, maar alleen via deze site. Je vraagt het Marketingfacts Jaarboek aan door het formulier op deze pagina in te vullen.

Deze editie

Aan deze enige echte ā€˜printpublicatieā€™ van NIMAā€™s marketingblog hebben opnieuw tientallen auteurs meegewerkt die vanuit hun specialisatie een bijdrage hebben geleverd. In elf hoofdstukken en vier hot topics wordt een update gegeven van de meest actuele stand van zaken in het vak, met hoofdstukken die zijn geschreven door aansprekende specialisten uit zowel het Marketingfacts- als het NIMA-netwerk.

De inhoud is afgestemd op het marketingproces, van de diagnose tot de aftersales en alles wat daartussen ligt: noem het de ideale marketinghamburger. Door de jaren heen ontwikkelde zich een boek dat je zowel kunt lezen als basisboek marketing, maar ook als naslagwerk. In de kortere Hot Topics-hoofdstukken wordt dit jaar stilgestaan bij de meest opmerkelijke ontwikkelingen in marketing anno nu: marketing in de digitale transitie, fact-based marketing, marketing in multidisciplinaire teams en neurowetenschap & gedragsbeĆÆnvloeding in marketing.

Kortom het is een boek waar alle marketeers van Nederland hun voordeel uit kunnen halen. Bovendien maakt het zijn ondertitel, ‘Food for thought’, meer dan waar.

Bestellen

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X