NIMA Blue Lidmaatschap

Als professional in marketing, communicatie en/of sales is het belangrijk om in jezelf en je netwerk te investeren. NIMA helpt je daarbij. Het is onze missie om je bij te staan tijdens je gehele professional journey. Met het NIMA Blue Lidmaatschap kun je optimaal gebruik maken van de voordelen van NIMA.

Alle voordelen op een rij:

  • Toegang tot NIMA Communities en het NIMA Netwerk
  • Een jaar lang MarketingTribune op je deurmat (t.w.v. 215 euro)
  • Het Marketingfacts Jaarboek (t.w.v. 29,95 euro)
  • 20% korting op het volgen van NIMA Academy Trainingen

Ben je onder de 35 jaar, bekijk dan onze mogelijkheden voor NIMA Young Professionals.

Verrijk jouw lidmaatschap

Wil je nog meer inhoud geven aan je Blue Lidmaatschap? Dat kan met de onderstaande plus-opties.

Passe-partout

Passe-Partout najaarsactie voor € 950,-

Volg dit jaar nog deze mooie deal en krijg onbeperkt toegang tot NIMA trainingen of masterclasses!

Start op 1 September en geniet nog voor 4 maanden van deze mooie deal tot 31/12/2023.

Het tarief is ex BTW en de on demand trainingen

Young professional

Wil jij je carrière boosten en ben je tussen de 25 en 35 jaar oud? Dan is de community NIMA Young Professional Membership echt iets voor jou!

Career Booster

Met de NIMA Career Booster geef je je persoonlijke ontwikkeling een enorme boost. Dit programma is geschikt voor alle jonge professionals die vakinhoudelijk willen groeien, maar het nogal een uitdaging vinden om hier écht doelgericht mee aan de slag te gaan. Een marketingmentor uit het Career Booster-programma is dan hét antwoord.

Register Marketeer

Ben jij een hoogopgeleide marketeer met (meer dan) 15 jaar ervaring? Bekijk of je in aanmerking komt voor de titel Register Marketeer.

Senior Marketing Professional

Als Senior Marketing Professional bewijs je niet alleen over de nodige ervaring en kwaliteit te beschikken als marketeer, maar onderschrijf je ook het belang van toetsbare permanente educatie.

Senior Digital Professional

nima-opleiding

Met de titel Senior Digital Professional laat je zien dat niet alleen een marketeer bent met de nodige ervaring en kwaliteit, maar dat je ook over digitale vaardigheden beschikt.

Senior Communication Professional

Business Member

Met een certificering als Senior Communication Professional toon je jouw ervaring en kwaliteit als communicatieprofessional. Deze titel toont aan dat je beschikt over de nodige senioriteit en dat je up-to-date blijft in je vak.

NIMA Qualified Lecturer

De titel NIMA Qualified Lecturer is bedoeld voor marketingdocenten die zich willen onderscheiden. Met deze titel committeer je je aan permanente educatie, niet alleen voor je studenten maar ook voor jezelf.

Marketing Executive Club (MEC)

Ben je eindverantwoordelijk voor organisatie, merk of marketing? Sluit je aan bij de Marketing Executive Club.

NIMA Books

NIMA houdt voortdurend bij welke marketingboeken je volgens ‘de markt’ in de kast moet hebben staan. Als naslagwerk, als pageturner, als doorbladerexemplaar of als basisboek. Eén keer per drie maanden roepen we een echte must-read uit tot marketingboek van het kwartaal. Die boeken ontvang je wanneer je gebruik maakt van NIMA Books.

Kennistoets

NIMA Kennistoets

Ben je benieuwd naar jouw actuele marketingkennis? Maak dan gebruik van de NIMA Kennistoets. De NIMA Kennistoets is een snelle, betrouwbare scan die inzichtelijk maakt waar jouw ‘strengths’ en ‘weaknesses’ liggen.

NIMA Zuid

Woon of werk je in het zuiden van Nederland en wil je graag netwerken in de regio? De regiocommunity NIMA Zuid organiseert vier keer per jaar interessante en gezellige bijeenkomsten.