Het NIMA Netwerk
brengt je verder

In 1966 zijn wij opgericht door marketeers uit het bedrijfsleven, adviesbureaus en marketingwetenschap en worden sinds dat moment beschouwd als de grondlegger van het marketingdenken in Nederland.

Wij ondersteunen marketeers gedurende hun hele loopbaan in zowel hun professionele als persoonlijke ontwikkeling. Dit doen wij door onze leden met elkaar in contact te brengen en hen non-stop te inspireren. Dagelijks organiseren wij trainingen, masterclasses, workshops, examens, netwerkborrels en marketingfeestjes. Kortom, voor ons is de ontwikkeling van marketeers, marketingteams en het marketingvak dagelijks top of mind.

NIMA Communities

NIMA heeft binnen de beroepsvereniging verschillende groepen waar je als lid bij aan kunt sluiten. Zo kun je in contact met marketeers in jouw regio door middel van de regio communities. Daarnaast zijn er communities gebaseerd op thema’s. Op die manier kun je netwerken met professionals die ook op jouw deelgebied van het vak actief zijn. En tot slot hebben we communities die passen bij de verschillende carrièreniveaus.