Bezoek de inspiratiesessie Reputatiemanagement van NIMA Financial Services

De NIMA Financial Services Community is een platform om kennis en ervaringen uit te wisselen en zo het vakgebied van marketeers in finance verder te brengen. Ieder kwartaal organiseert deze community een bijeenkomst en altijd staat inspiratie en kennisdeling voor en door (marketing)professionals daarin centraal. Op de ochtend-bijeenkomst van 19 juni in Diemen staat de reputatie van financiële organisaties centraal, met daarin de verrassende inbreng van één van de grootste zuivelbedrijven ter wereld. Vanzelfsprekend zijn NIMA Leden van harte welkom op deze bijeenkomst, maar ook niet leden kunnen zich (eenmalig gratis) als introducee aanmelden. Mooie gelegenheid om het nieuwe NIMA HQ te bezoeken.

Over het belang van een sterke reputatie kunnen veel marketingprofessionals in financial services, financiële dienstverleners en hun stakeholders wel meepraten, maar wat zijn dan die laatste ontwikkelingen op het gebied van reputatiemanagement? Hoe beschermen en verbeteren de dertig  grootste bedrijven in Nederland hun (goede) reputatie na een aantal uitdagende jaren en in een medialandschap dat zélf snel verandert? In deze bijeenkomst leren deelnemers meer over de cruciale thema’s die essentieel zijn voor succes in 2024.

Tijdens deze Nima Financial Services inspiratiesessie zal Nadine Kleeven, Director bij The RepTrak Company, recente trends en uitdagingen toelichten. Ze bespreekt de impact daarvan op het reputaties in Nederland. Speciale aandacht gaat uit naar belangrijke strategieën voor de toekomst, met een specifieke focus op financiële dienstverleners. Als bijzondere gastspreker zal John-Paul Schuirink, Director Global Communications bij Koninklijke FrieslandCampina, waardevolle inzichten delen aan de hand van een inspirerend praktijkvoorbeeld. Hij belicht de toepassing van reputatiemanagement binnen de zuivelonderneming. Bereid je voor op een boeiende verkenning van strategieën en inzichten die cruciaal zijn voor de reputatie van bedrijven op weg naar duurzaam succes in 2024 en daarna.

Meer informatie of aanmelden

Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt

NIMA
Diemerhof 42, 1112 XN Diemen

19-06-24
10:00 – 12:00

Beeldcredits Pexels maitree rimthong