(Blogpost Gert Koot) Zo slecht is jouw Spotify en Prof G doet zijn voorspellingen voor 2021

En wij dachten dat 2020 een vreemd jaar was. Welkom 2021. Dus gewoon maar terug naar de basis en een normale weekupdate met de 10 meest interessante verhalen van de afgelopen periode.

#1 2021 volgens Prof Scott Galloway
Het is een van die tradities waar je elk jaar weer naar kunt uitkijken. Prof G die zijn voorspellingen doet voor het komende jaar. Maar niet nadat hij zijn voorspellingen van het voorgaande jaar heeft besproken en getoetst. En dat alles natuurlijk op de zeer vermakelijke en onderscheidende Prof G-manier.

#2 Simon Sinek
Misschien wel de podcast die het meeste indruk heeft gemaakt in het afgelopen jaar. Simon Sinek in gesprek met de James Carse, de auteur van het boek ‘Finite and Infinite Games’. Dit boek was de aanleiding voor het laatste boek van Sinek getiteld ‘The Finite and Infinite Games of Leadership’. Luister naar dit bijzonder mooie gesprek tussen de twee auteurs in deze podcast waarin ze hun ervaringen delen.

 

NIMA-docent Gert Koot schrijft het wekelijks van zich af op Marketingfacts: álles wat hem en het vak bezighoudt in de wilde wereld van branding, media en entertainment. Koot werkte ruim twintig jaar bij verschillende reclameadviesbureaus en was ook een tijd marketingdirecteur. Sinds een aantal jaar heeft hij zijn eigen adviesbureau onder de naam Branded Entertainment en adviseert over nieuwe en digitale media. Als docent is hij onder meer verbonden aan SRM en NIMA. In zijn rubriek op Marketingfacts bespreekt Koot ‘wat moet worden besproken’.

Lees zijn laatste bijdrage op