De beste marketing van Nederland

Dutch Marketing Awards

Klik hier om jouw favoriet te nomineren.

Nu we nog steeds met zijn allen in een lock down zitten, lijken de feestelijke momenten misschien ver te zoeken. Maar niets is minder waar. Zoals Rutger Bregman ook aangeeft in zijn boek ‘De meeste mensen deugen’, een crisis haalt het beste in mensen naar boven. In dit soort tijden ontstaan de mooiste ideeën en strategieën. En juist die creativiteit, goede ideeën en strategieën moeten gevierd worden.

Op donderdag 22 april a.s. organiseert NIMA in samenwerking met Adformatie en PIM voor de zevende keer op rij de Dutch Marketing Awards. Het moment om stil te staan bij de marketingprestaties in Nederland. Anders dan bij andere marketingprijzen letten we bij de Dutch Marketing Awards op een marketingorganisatie of een merk, maar niet op een campagne.

Iedereen kan zijn favoriete marketeer of marketingorganisatie nomineren via dutchmarketingawards.nl. Daarbij mag je ook jezelf, je collega of je eigen organisatie nomineren, als je het maar onderbouwt. Bij iedere nominatie wordt gevraagd om een motivatie. Wat maakt nou dat juist marketeer X of bedrijf Y dit jaar een Dutch Marketing Awards verdient? Die input hebben we nodig om een juiste keuze te maken. De jury maakt op basis van de inzendingen vervolgens een long- en later een shortlist.

Bij het kiezen van de winnaars let de jury op verschillende aspecten. Zo wordt er gekeken of de organisatie of het merk voor vernieuwing binnen marketingvak zorgt, maar ook of de organisatie trouw is aan zijn DNA. Dus past die vernieuwing wel bij de organisatie? Uiteraard wordt er gelet op de manier waarop de organisatie de relatie met de doelgroep aangaat en onderhoudt. Blijft dit vernieuwend of niet? Alle punten worden zorgvuldig afgewogen tijdens het juryproces, waarna we op 22 april zeven Dutch Marketing Awards uitreiken.

Er zijn awards te winnen in de categorieën:

  1. Marketing Start-up of the Year
  2. Marketing Scale-up of the Year
  3. Marketing Company of the Year
  4. Internal Branding Company of the Year
  5. Marketing Transformer of the Year
  6. Marketing Talent of the Year
  7. Marketeer of the Year

 

Wil jij een marketeer of een organisatie nomineren voor een Dutch Marketing Award? Dit kan tot en met 31 januari 2021 op dutchmarketingawards.nl.

Lees ook het artikel over de winnaars van de Dutch Marketing Awards 2020.