De ultieme stok achter de deur: NIMA B in 1 Day

Oh jazeker: Er bestaat zoiets als een free lunch. Die krijg je op 17 mei aanstaande. Voor een ieder die twijfelt tussen – wél een of géén NIMA Diploma op hbo-niveau (EQF 6), en dus wél of géén jaartje* bikkelen in de vrije uren, kan het een ultiem opstapje zijn. Voor wie overweegt zich in 2019 – of 2020 – verder te professionaliseren met een NIMA B-opleiding is NIMA B in 1 day is de ideale manier om beter inzicht te verkrijgen in strategische en tactische aspecten van marketing.

In deze korte en intensieve training krijg je in één dag een helder en gestructureerd overzicht van het marketingvakgebied en bijzonder: je kunt kosteloos deelnemen aan NIMA B in 1 day, maar kunt er even goed wél 6 PE-punten mee verdienen: 17 mei 2019 van 9.30 tot 16.30 uur bij NIMA in Amsterdam.

Schrijf je nu in, want het aantal deelnemers is niet onbeperkt!

Korte en intensieve trainingsdag
NIMA verzorgt NIMA B in 1 day in samenwerking met opleider SRM. De training wordt verzorgd door William van Vessem, een zeer ervaren NIMA B- en C-kerndocent, die de prangende vragen over de NIMA B-opleiding kan beantwoorden. Je zou kunnen zeggen dat je een kijkje in de keuken van NIMA B krijgt. Na afloop van de training weet je wat een gedegen marketingstrategie inhoudt en hoe die jouw organisatie of merk kan helpen een duurzaam concurrentievoordeel op te bouwen of te behouden.

Tijdens de korte en intensieve trainingsdag NIMA B in 1 day krijg je in een dag een volledig overzicht van de NIMA B-marketingtheorie. Aan de hand van het marketingplanningsproces uit de opleiding loopt William de zes stappen door die de basis vormen van het strategisch marketingplan voor jouw bedrijf of organisatie. Na afloop van de training weet je precies wat een gedegen marketingstrategie inhoudt en hoe deze jouw organisatie of merk kan helpen een duurzaam concurrentievoordeel op te bouwen of te behouden. En of deze spoedcursus er nu toe leidt dat je een volledige opleiding NIMA B gaat doen (óf juist niet), er is direct rendement:

  • Je krijgt een handig overzicht van relevante marketingtheorieën en modellen
  • Je leert hoe je een marketingvraagstuk gestructureerd kunt oplossen
  • Je krijgt een kijkje in de keuken van NIMA B
  • Je maakt een eerste vertaalslag van de theorie naar jouw organisatie of merk
  • Je legt de basis voor verdere professionalisering als marketingspecialist

*NIMA B in 1 day vindt plaats op een doordeweekse dag. Halverwege het programma gaan we gezamenlijk lunchen. Tijdens deze pauze kun je met een aantal van onze NIMA B-docenten van gedachten wisselen over de vraag hoeveel tijd het volgen van een NIMA B opleiding je kost en welke toegevoegde waarde het NIMA B diploma je kan opleveren.