Deborah Schüssel vertrekt bij NIMA en gaat naar de Gemeente Utrecht

    Na ruim zes jaar heeft Deborah Schüssel besloten om haar carrière buiten NIMA voort te zetten. Per januari 2024 gaat ze aan de slag bij de Gemeente Utrecht. 

    Deborah Schüssel: “Ik heb enorm genoten van mijn tijd bij NIMA die ontzettend leuk en leerzaam is geweest. Met gedreven collega’s, vrijwilligers, trainers en leveranciers die verbonden zijn aan NIMA, heb ik mee mogen bouwen aan deze fantastische vereniging. Van de geweldige NIMA Marketing Day edities tot online trainingen tijdens COVID, en van inspirerende community events door heel het land tot prachtige winnaars van de marketingprijzen: toffe herinneringen en ontmoetingen die ik zal koesteren.” 

    Rob Overduin (Voorzitter/Directeur NIMA): ”Deborah heeft met haar inzet, expertise en haar altijd positieve toon de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan het NIMA. Ze is geliefd bij onze leden, collega’s en het bestuur, en we gaan haar ontzettend missen. Zelfs in de relatief korte periode die ik met haar gewerkt heb, heb ik deze periode als buitengewoon prettig ervaren. Namens alle leden, collega’s en mijzelf wens ik haar heel veel succes bij haar nieuwe uitdaging.”