Drie nieuwe bestuursleden voor bestuur NIMA Young Professionals

Het NIMA Young Professionals bestuur versterkt zich met Bram van de Ven, Roos Lindhout, en Nick Koppen. Samen met marketeers Stef de Reeder (ABN AMRO), Margo van Gils (Vandebron), Emily van Waardenburg (Praxis), Michelle Volbeda (VodafoneZiggo) en voorzitter Maud Olieslagers (Pearle).

NIMA Young Professionals is een community van het Nederlands Instituut Marketing, die jaarlijks verschillende evenementen organiseert voor marketeers tussen de 25-35 jaar bij toonaangevende organisaties als Rituals, Tony’s Chocolonely en Ajax. Van een kijkje in de keuken bij grote merken tot aan leerzame meet-ups en persoonlijke ontwikkeling events.

Onze community verhoogt het niveau van marketing talent in Nederland dankzij het bieden van unieke leermomenten buiten de muren van hun eigen bedrijf. Met onze evenementen verbinden we deze young professionals en stellen we ze in staat om waardevolle inzichten en inspiratie direct uit het vak te halen.

Voorzitter Maud: “Met de komst van Bram, Roos en Nick voegen we opnieuw talent toe aan ons bestuur. Met deze uitbreiding hebben we meer ruimte om de marketeer van de toekomst te verbinden, te inspireren en te ondersteunen tijdens hun carrière.”

De nieuwe bestuursleden brengen elk een unieke set vaardigheden en ervaringen met zich mee. 

Bram (30) werkt als oprichter van arfected met de grootste bureau’s en merken wereldwijd, en opereert op het randje van wat de tech toelaat. Ze maken interactieve 3D websites, augmented reality experiences en virtuele winkels. 

Roos (30) heeft jarenlange werkervaring met marketing en communicatie voor merken als Nike, Rijksmuseum en TikTok. En werkt nu als interim-campagnemanager voor De Correspondent, en daarnaast als communicatie freelancer voor Stichting De Vrolijkheid. 

Nick (28): GoSpooky en sportmarketingbureau Triple Double bracht hem naar DRIIVN en zusterbedrijf Flik Flak. Als Social Lead is hij verantwoordelijk voor het creatieve team, en leidend in de strategie voor alle klanten.

Next events coming up:

Meet Up: MOJO, Rijksmuseum, Tonny Media. TMT: Zeeman, CM.com, Rode Kruis
Ontwikkeling: Time Management

Meer weten of zin om eens aan te sluiten? Lees hier meer over de NIMA Young Profs