Frankwatching & NIMA intensiveren strategisch partnership

UTRECHT, 1 februari 2022 – Frankwatching en NIMA breiden hun samenwerking uit. Op 13 oktober 2022 organiseren ze de eerste editie van Digital Marketing Conference, een nieuw event over actuele ontwikkelingen in het snel veranderende marketingvakgebied.

Al sinds 2018 werken Frankwatching en NIMA samen op het gebied van trainingen, opleidingen en cursussen. Met de co-creatie van Digital Marketing Conference kiezen ze nu ook voor de kracht van een gezamenlijk eendaags event, om zo de kennis van marketeers op digital vlak verder te vergroten.

“We werken al jaren prettig samen, dus het voelde bijna logisch om onze samenwerking verder te verbreden en te verdiepen met een event waarmee we onze communities met elkaar kunnen verbinden”, zegt Frank Janssen, oprichter en CEO van Frankwatching. Kirsten Andres, directeur en voorzitter van NIMA, vult aan: “Frankwatching is al jaren een gewaardeerde partner voor de NIMA-opleidingen. Met dit congres zorgen we er samen voor dat elke marketeer up-to-date blijft van de laatste digital marketing-ontwikkelingen.”

Adviesraad
Momenteel wordt er achter de schermen gewerkt aan de opzet en programmering. Frankwatching en NIMA laten zich hierbij adviseren door een panel van gerenommeerde marketingexperts, werkzaam in diverse branches. Zo zijn Rijksmuseum, Zalando, Just Eat Take Away, Synerflow, VodafoneZiggo, Rabobank, New Growth Strategies en Hogeschool van Amsterdam vertegenwoordigd.

Kijk voor meer informatie over Digital Marketing Conference op: http://www.digitalmarketingconference.nl/