Gebruik dat educatiebudget

NIMA stelt zich ten doel om kennis over de commerciële functie te delen en te toetsen en om professionals in marketing, communicatie en sales te helpen en inspireren bij het ontwikkelen van hun kennis, vaardigheden en netwerk. Da’s een mooie volzin die letterlijk is geknipt en geplakt uit de missie van onze beroepsvereniging. Permanente Educatie speelt een hoofdrol bij álle NIMA activiteiten.

Business Members (bedrijfsleden van de organisaties die lid zijn van NIMA), ontvangen om die reden onder meer één of meer abonnementen op vakbladen, entreebewijzen voor het jaarlijkse marketingevent dat NIMA in 2017 op 20 juni organiseert én een educatiebudget. Het laatste betreft een gereserveerd bedrag waarvoor mag worden deelgenomen aan masterclasses, workshops, mastercourses en vaardigheidstrainingen die NIMA voor zijn achterban organiseert. Ongeacht niveau, beroepsmatige interesse of ambitie, zit daar altijd een event of class bij die aansluit bij jouw behoefte aan kennis en vaardig heden of die van andere professionals in je organisatie.

Aan het eind of het begin van een kalenderjaar maken organisaties volop plannen voor het nieuwe jaar en staan de jaarlijkse evaluatiegesprekken gepland. Het gesprek waarin onvermijdelijk de wensen en behoeften op gebied van persoonlijke ontwikkeling aan bod komen. Dus werkgevers, be prepared! Het NIMA Programma 2017 biedt weer voldoende mogelijkheden om jouw team up-to-date te houden, zowel marketinginhoudelijk als op het gebied van vaardigheden. Én, als Business Member wordt het potje met Educatiebudget per 1 januari weer gevuld!

Mocht je niet uitkomen met je budget, bijvoorbeeld omdat je nu al weet dat er vanuit jouw organisatie regelmatig op een NIMA-event of class zal worden ingeschreven, maak dan gebruik van de speciale regeling om éénmalig – in de maand januari – extra educatiebudget tegen gereduceerd tarief in te kopen. Zo koop je voor € 500 maar liefst € 750 educatiebudget en voor € 1.000 ontvang je zelfs € 1.500 budget. Het complete NIMA Programma vind je hier terug.