Gezocht: NIMA Online of Digital Marketing-examinatoren

We zijn op zoek naar versterking van het team NIMA Examinatoren binnen online of digital marketing. Ben jij digital marketing professional of online marketeer en heb je affiniteit met toetsing en kennisoverdracht? Neem dan contact met ons op.

NIMA neemt zowel schriftelijke als mondelinge examens af. De examinatoren worden ingezet om examenkandidaten aan de hand van een zelfgeschreven plan via een mondeling examen te beoordelen. NIMA organiseert zes mondelinge examenmomenten per jaar en deze vinden plaats op het NIMA-kantoor in Amsterdam Zuidoost.

Voordat je als examinator aan de slag gaat, volg je de NIMA Qualified Examiner-training. Deze training is kosteloos en vindt op een dagdeel bij NIMA plaats waarvoor geen voorbereidend werk hoeft te worden gedaan. De trainer gaat in op de ‘setting’ van een mondeling examen, de examenprocedures, het menselijk gedrag en de rol van de examinator. Nadat de training is voltooid word je gekoppeld aan een ervaren examinator en draai je een examenronde proef voordat je definitief als examinator kan worden ingezet.

Examinatoren worden minimaal één examendag per jaar ingezet en per dag worden maximaal zes kandidaten per examinatorenkoppel geëxamineerd. Een examinator ontvangt een vaste vergoeding per afgenomen examen.

Interesse?
Als je geïnteresseerd bent in de rol van NIMA Examinator, dan ontvangen we graag je cv of LinkedIn-profiel. Na ontvangst nemen we dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

NIMA, Nederlands Instituut voor Marketing
Baukje Hilarides
b.hilarides@nima.nl