Google Digitale Werkplaats gecertificeerd door NIMA

Google Certificaat

De digitalisering is de afgelopen tijd in een stroomversnelling gekomen, dankzij COVID-19. Als marketeer doe je er daarom goed aan om de digitale skills van jou en je team op niveau te brengen en te houden. De gratis Google Digitale Werkplaats cursus ‘Basisprincipes van online marketing’ helpt daarbij. Deze cursus is uiterst geschikt voor teamleden die niet dagelijks met online marketing bezig of als je zelf een opfrissing kan gebruiken. Bovendien heeft NIMA deze cursus gecertificeerd.

Digitale vaardigheden en de basisprincipes van online marketing zijn meer dan ooit van belang om de kansen van het internet optimaal te kunnen benutten. Internet kan helpen bij onder meer het vergroten van je zichtbaarheid op de arbeidsmarkt en het laten groeien van een bedrijf. Daarom hebben NIMA en Google de handen ineen geslagen.

Google biedt online cursus met een aantal gratis modules aan om je meer inzicht te geven in hoe je online zichtbaarheid van een bedrijf kunt vergroten en hoe je de inzetbaarheid van de website kunt analyseren. Deze cursus bestaat uit 26 modules en elke online leermodule sluit je af met een aantal testvragen. In totaal beslaat de cursus ongeveer 40 uur. Wanneer je alle modules met goed gevolg hebt afgesloten, ontvang je hiervoor een door NIMA onderschreven certificaat. Dit certificaat wordt toegevoegd aan je persoonlijk commercieel paspoort in het openbare diplomaregister. Heb je al een Google-certificaat van deze gratis cursus ontvangen? Stuur een kopie door naar examens@nima.nl, dan wordt dit resultaat aan jouw profiel toegevoegd.