Hoe digitaal vaardig ben jij?

    Certificeer je digitale vaardigheid met de door NIMA onderschreven gratis Google Digitale Werkplaats en geef jezelf een boost!

    Digitale vaardigheden en de basisprincipes van online marketing zijn meer dan ooit van belang om de kansen van het internet optimaal te kunnen benutten. Internet kan helpen bij onder meer het vergroten van je zichtbaarheid op de arbeidsmarkt en het laten groeien van een bedrijf. Daarom hebben NIMA en Google de handen ineen geslagen.

    Google biedt een aantal gratis modules aan om je meer inzicht te geven in hoe je online zichtbaarheid van een bedrijf kunt vergroten en hoe je de inzetbaarheid van de website kunt analyseren. Deze gratis online cursus bestaat uit 26 modules en elke online leermodule sluit je af met een aantal testvragen. In totaal beslaat de cursus ongeveer 40 uur. Wanneer je alle modules met goed gevolg hebt afgesloten, ontvang je hiervoor een door NIMA onderschreven certificaat. Dit certificaat wordt toegevoegd aan je persoonlijk commercieel paspoort in het openbare diplomaregister MyCareer. Heb je al een Google certificaat van deze gratis cursus ontvangen? Stuur een kopie door naar examens@nima.nl, dan wordt dit resultaat aan jouw profiel toegevoegd.

    Meer weten? Neem contact op met Baukje Hilarides via b.hilarides@nima.nl of bel 020 – 503 93 51.