Kennissessies en summercourses bij NIMA Education Partners

Nu evenementen en bijeenkomsten tot 1 september niet toegestaan of wenselijk zijn, ontwikkelen de NIMA Education Partners in hoog tempo nieuwe digitale producten en worden bestaande klassen digitaal aangeboden. En gaan er in juni twee nieuwe NIMA Sales summercourses van start.

NIMA B in one Day  

In het afgelopen jaar heeft NIMA in samenwerking met de Education Partners die opleiden tot NIMA A. B en C ‘In one Day’-bijeenkomsten georganiseerd. Deelnemers krijgen aan de hand van zo’n spoedcursus een idee van de lesstof en het bniveau van de langere opleieing tot een NIMA Diploma. Vrijdag 24 april hebben ruim 30 deelnemers de NIMA B In One Day-sessies digitaal bijgewoond. In hoog tempo is de NIMA B-stof behandeld door SRM kerndocent William van Vessem via het Vitero Virtual Classroom. Hoewel de fysieke bijeenkomst bij NIMA, inclusief prima lunch en afsluitende borrel in de NIMA-kroeg natuurlijk te prefereren is, bleken deelnemers zeer te spreken over deze vorm. Een aantal van de deelnemers overweegt in september te start met de NIMA B Opleiding. Op 22 en 28 mei organiseert NIMA samen met SRM de sessie NIMA C In One Day. De sessie van 22 mei is al gevuld, voor 28 mei zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Aanmelden doe je hier

NIMA Sales Summercourses

Door de gevolgen van de coronapandemie gaan we mogelijk de zomer dichter bij ons huis doorbrengen. Met een NIMA Sales Summercourse verenig je het aangename met het nuttige. De Summercourses, die voor NIMA examen Sales A en B opleiden, starten op 12 juni (Sales A) of 13 juni (Sales B) en zijn beide eind augustus afgerond. De bijeenkomsten vinden plaats in een virtual classroom.

Voor meer informatie klik hier voor NIMA Sales A of hier voor NIMA Sales B.  Twijfel je nog welke opleiding het beste bij jouw past? Doe dan de NIMA Studiekeuze test.

Kennisbreaks

Werk je ook veel vanuit huis en heb je af en toe behoefte aan wat inspiratie? NIMA Education Partner SRM heeft de komende weken een aantal kennisbreaks voor je in petto waarmee je in maximaal drie kwartier weer bent bijgepraat over een marketing- of communicatieonderwerp. De kennisbreaks beginnen om 14.00 uur en zijn kosteloos bij te wonen via Microsoft teams in je webbrowser. Onderwerpen zijn onder meer Growth Hacking en Business Model-canvas. Interesse? Meld je dan hier aan.