Mattie Valk en Marieke Elsinga presenteren Dutch Marketing Awards

Op 26 maart 2019 worden in het KIT in Amsterdam de Dutch Marketing Awards 2019 uitgereikt. Tijdens de show komen de beste marketingcases van dit jaar voorbij. De show staat onder leiding van Mattie Valk en Marieke Elsinga. Sinds september zijn zij dagelijks te horen tussen 06:00 en 09:00 uur bij Qmusic.

Met onder andere de bekendmaking van de Marketing Company of the Year, Marketeer of the Year en daarmee ook de Marketing Top 100 van Adformatie is dit hét netwerkevent voor Marketing Nederland. Nieuw dit jaar is de award voor Transformer of the Year: een nominatie inzenden voor deze categorie is nog mogelijk!

Tickets

Wil je ook aanwezig zijn bij hét netwerkevent van marketing Nederland? Boek dan nu tickets met early bird korting op www.dutchmarketingawards.nl. Ticketprijzen zijn inclusief eten en drinken, toegang tot de show en afterparty.

Stuur een nominatie in!
De belangrijkste Nederlandse brancheprijzen voor marketing worden in 2019 voor de vijfde keer uitgereikt. Het is zowel mogelijk je eigen bedrijf of organisatie voor te dragen, als een bedrijf/merk dat je bewondert vanwege zijn marketingorganisatie. Voordragen voor nominaties kan via de site www.dutchmarketingawards.nl. Daar is ook meer informatie te vinden over de criteria en jurysamenstelling. De vakjury buigt zich over alle inzendingen in de betreffende categorie. Eind januari worden de genomineerden op de hoogte gebracht en ontvangen zij uitleg over het vervolg van het juryproces.