Meld je aan voor de volgende Toekomst van Marketing Lunchbreak!

Na de afgelopen uitzending van de Toekomst van Marketing Lunchbreaks in mei staat de volgende webinar op de agenda. Op 5 juli hebben we het over het thema duurzaamheid en ons gedrag. Hoe kunnen we het gedrag van onszelf en van de consumenten beïnvloeden om duurzame keuzes te maken? Welke rol kunnen we daarin oppakken als marketeers om een steentje bij te dragen? Luuk Ros SCP – hoofdredacteur van Marketingfacts – gaat daarover in gesprek met onze gasten:

  • Klaske Kruk, oprichtster van Circularities – Zij is expert op het gebied van circulaire economie én uitgeroepen tot Circular Hero van 2021;
  • Ronald Voorn, docent op de Hogeschool Utrecht en Universiteit Twente – Hij is gespecialiseerd in onderzoek naar duurzaamheid en behavioural science;
  • Wouter Staal, founder en CEO van YB by Yoghurt Barn – Zijn missie? Iedereen plantaardig laten eten. Wouter deelt wat hij geleerd heeft in de afgelopen jaren over hoe je als ondernemer duurzame vernieuwde concepten in de markt zet.

Inschrijven voor deze (gratis) webinar is nu mogelijk. Klik daarvoor op de onderstaande button:

Na het inschrijven ontvang je een bevestiging van jouw registratie. Een dag van tevoren ontvang je de link naar de sessie. De sessie vindt plaats op het platform Bigmarker.

Willen je collega’s ook meedoen? Leuk! Deel de link waarmee je je aan kunt melden dan ook met hen.