Meld je aan voor de volgende Toekomst van Marketing Lunchbreak!

Na de succesvolle aftrap van de Toekomst van Marketing Lunchbreaks in maart staat de volgende webinar op de agenda. Op 17 mei hebben we het over het thema ‘when human becomes digital’. Krijgen we een achtbaan van desinformatie en mediamanipulatie? Waar liggen de kansen, wat zijn de valkuilen en wat betekent dit voor jou als marketeer? Luuk Ros SCP – hoofdredacteur van Marketingfacts – gaat daarover in gesprek met onze gasten:

  • Auteurs van het boek Echt Nep, Menno van Doorn en Sander Duivestein. Zij vertellen welke kansen, maar ook welke potentiële gevaren de nieuwe technologieën met zich meebrengen.
  • Het Kenniscentrum Digital Business & Media van de Hogeschool Utrecht. Zij gaan in op het gebruik van AI in de marketingpraktijk en bespreken de problematiek van ‘responsible AI’ aan de hand van een casus.
  • Bas Bodzinga RM, directeur klantbelang bij Stichting Philadelphia Zorg. Al in 2016 introduceerde Philidelphia Zorg sociale robot Phi om cliënten te helpen. Bas deelt wat ze geleerd hebben en hoe je als marketeer vernieuwde technieken en innovatie binnen je bedrijf kan implementeren.

Inschrijven voor deze (gratis) webinar is nu mogelijk. Klik daarvoor op de onderstaande button:

Na het inschrijven ontvang je een bevestiging van jouw registratie. Een dag van tevoren ontvang je de link naar de sessie. De sessie vindt plaats op het platform Bigmarker.

Willen je collega’s ook meedoen? Leuk! Deel de link waarmee je je aan kunt melden dan ook met hen.