Move the Crowd wordt Education Partner NIMA

Amsterdam, 12 juni 2018 – Move the Crowd is NIMA Education Partner geworden. Move the Crowd richt zich specifiek op het verzorgen van opleidingen, trainingen en workshops op de gebieden sales A en B. Het biedt vanaf dit jaar de
mogelijkheid opleidingen te volgen die deelnemers klaarstoomt voor de verschillende sales-examens op NIMA A- en B-niveau. Daarmee wordt het de zestiende NIMA Education Partner in particulier onderwijs. 

NIMA adviseert belangstellenden voor een NIMA Diploma Basis, A, B of C om een opleiding te volgen bij één van zijn erkende opleiders. Education Partners bieden de door NIMA gevraagde kwaliteit, continuïteit, onafhankelijkheid en praktische aansluiting op de examens. Met de officiële erkenning verleent NIMA, beroepsvereniging voor professionals in marketing, aan Move the Crowd deze kwaliteitsindicatie. Bovendien weten aanstaande kandidaten zich hiermee verzekerd van het meest actuele lesmateriaal en oefenexamens waarmee Move the Crowd hen optimaal kan voorbereiden op een NIMA Examen.

Move the Crowd hanteert voor NIMA-examens een diplomagarantie. Wanneer de deelnemer een (deel-) examen van NIMA niet haalt, kan de kandidaat kosteloos deelnemen aan een van de opvolgende opleidingen, met uitzondering van de arrangements- en examenkosten. De deelnemer kan er dus voor kiezen om delen of zelfs de gehele opleiding nog een keer te volgen.         

                                                                                                                                                                                                                    Klik hier voor meer informatie over de verschillende NIMA Opleidingen.