Nieuw: NIMA Young Professionals Membership

 

Speciaal voor jonge, ambitieuze marketeers is er sinds deze zomer een nieuw NIMA Membership: het Young Professionals Membership, speciaal voor marketing- en communicatieprofessionals in de leeftijd van 25 tot 35 jaar.

De NIMA Young Professionals Community verbindt, inspireert en ondersteunt startende marketeers bij hun eerste carrièrestappen. Een aantal keer per jaar worden Top Marketing Tours georganiseerd bij inspirerende marketingbedrijven, zoals Knab, Bol.com, NS en Tony’s Chocolonely. Nieuw in het membership zijn de Meet-Ups en borrels waar jonge marketeers op een laagdrempelige en informele manier kennis uitwisselen. Het nieuwe Young Professionals Membership biedt dus nog meer netwerkmogelijkheden en meer gelegenheden om met gelijkgestemden over het marketingvak te praten.

Het NIMA Young Professionals Membership kost € 274 en geeft een jaar lang toegang tot alle Top Marketing Tours, Meet-Ups en borrels van NIMA Young Professionals. Met als motto Develop your Career zet het Young Professionals-bestuur zich ervoor in om members te verrassen met boeiende en innovatieve bijeenkomsten.

Meer weten?
Heb je interesse, of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar NIMA Young Professionals: members@nima.nl of laat een berichtje achter op de Facebookpagina van NIMA Young Professionals.