Nieuw: NIMA Sales Diploma halen bij Yinner door samenwerking met NIMA en NCOI

Yinner is een nieuwe organisatie die talenten helpt bij een ‘wending in werk’; talenten met enige werkervaring die toe zijn aan een volgende stap, maar zelf die stap niet kunnen bedenken of moeite hebben om die op eigen kracht te nemen. Mensen dus, die een duwtje in de rug goed kunnen gebruiken en met name zij die talent hebben voor sales- en customer succes. Yinner brengt die talenten op gang vanuit persoonlijk onderzoek en met een helder ontwikkelplan. Vervolgens zorgt het bedrijf voor plaatsing bij een topbedrijf of publieke organisatie. Het levert begeleiding op maat en training van vaardigheden als onderdeel van de wending in werk, zodat talent vleugels krijgt en na twee jaar zelfstandig verder kan.

Bedrijven en organisaties waarmee Yinner werkt vinden duurzame inzetbaarheid belangrijk en vroegen Yinner om talent met een erkend sales-diploma. Een samenwerking met NIMA en opleider NCOI speelt daarop in: voortaan kunnen talenten bij Yinner hun wending in werk aanvullen door een sales-examen af te leggen. Binnen deze samenwerking kunnen talenten zelfs kiezen uit drie verschillende opleidingsniveaus en zeven cursuslocaties door heel Nederland.  Oprichter en directeur Coert-Jan Tomassen van Yinner: ‘Onze talenten vertegenwoordigen met young-at-heart en inner-drive de kernwaarden van ons merk. Ze zijn uit op persoonlijk resultaat en willen van hun wending in werk een succes maken. Samenwerking met NIMA en NCOI biedt hen de mogelijkheid hun kennis en competenties binnen het salesvak te vergroten. Zodoende kunnen ze nog effectiever zijn in hun werk en ook een internationaal erkend NIMA Sales Diploma behalen. Ze zullen zich thuis voelen omdat veel docenten uit de praktijk komen of daarmee zijn verbonden’.

NCOI is de grootste opleider van werkend Nederland en is voor sales-examens een geselecteerde Education Partner van NIMA. Wie kiest voor een erkend NIMA Sales Diploma via Yinner krijgt hulp van een persoonlijk studieadviseur en heeft toegang tot de NIMA Academy.

Wil je meer informatie over de NIMA Sales Diploma’s? Klik dan op de onderstaande knop.