Nieuwe opleider voor NIMA diploma’s in Digital Marketing

Vanaf deze maand is CMM als Education Partner verbonden aan NIMA. CMM gaat opleiden voor de Digital Marketing-diploma’s van NIMA. Bij succesvolle afronding ontvangt de kandidaat een NIMA/DMI diploma. Dit diploma zit op HBO-instroomniveau of Associate Degree en wordt geregistreerd in het NIMA diplomaregister.
digital marketing, CMM, NIMA

De inhoud van het programma is internationaal erkend door het Digital Marketing Institute (DMI). NIMA is partner van DMI. Het DMI biedt een wereldwijde standaard in digital marketing en is onder meer gevalideerd door bedrijven als Google en Facebook. Professionals die een digitale boost willen geven aan hun vakkennis of aan de organisatie waarvoor zij werkzaam zijn, zijn met deze opleiding en opleider aan het juiste adres.

CMM Amsterdam verzorgt sinds 1997 professionele opleidingen en cursussen in diverse disciplines van multimediaproductie, IT en digitale marketing en biedt het programma ‘Professional Diploma in Digital Marketing’ aan. Dit hoogwaardige Engelstalige programma leidt op tot het bijbehorende NIMA Diploma.
Martin Huisman RM, voorzitter van NIMA, over de samenwerking: “NIMA is blij dat het met College of MultiMedia (CMM) samenwerkt en zo kennis van digitale marketing in theorie en praktijk kan aanbieden. In CMM hebben wij een ervaren opleider gevonden die een waardevolle aanvulling is op de overige Education Partners.”

Maurice Troupin, Sales & Marketing Manager van College of MultiMedia (CMM): “Wat ik belangrijk vind in deze samenwerking is dat onze cursisten straks in het register staan en kunnen zeggen: ‘Ik heb een NIMA Diploma’. Zo kunnen ze zich onderscheiden in een arbeidsmarkt waar digitale vaardigheden steeds belangrijker worden, waar functies meer divers worden en het meer dan voorheen draait om strategie en langetermijndenken binnen een digitale wereld.”

Over NIMA
Het Nederlands Instituut voor Marketing is de beroepsvereniging en het exameninstituut op het gebied van marketing, communicatie en sales. NIMA ondersteunt professionals binnen die vakgebieden gedurende hun carrière op het terrein van kennis, professionele vaardigheden, biedt contactmomenten en inspiratie. NIMA geeft met examens en certificering duiding aan kennisniveaus en werkervaring. Het doel van NIMA is om voor iedere marketeer via verschillende leervormen en op ieder gewenst niveau zijn/haar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling in het vak mogelijk te maken.

Over CMM
CMM is een belangrijke opleider binnen het specialisme van Digitale Marketing. CMM heeft ruime ervaring in de digitale marketing en werkt samen met experts. CMM biedt diverse mogelijkheden om je de theorie en de praktijk van de digitale marketing eigen te maken. Zo is het mogelijk om je in te schrijven voor een fulltime training van een week, een summer course (bootcamp), een door de werkgever aangeboden maatwerk training of een online training. Klassikaal, blended, online, bij CMM zijn alle varianten mogelijk.

Klik hier voor meer informatie over de NIMA-B Digital Marketing Opleiding.