NIMA 17 & 18 maart op Carrièrebeurs

Op 17 en 18 maart staan wij op de Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam. De 20e editie van De Nationale Carrièrebeurs wordt op vrijdag 17 maart om 10.00 uur geopend door Peter Bommel. Peter Bommel is CEO van Deloitte Nederland en lid van de global Executive Board van Deloitte Touche Tohmatsu sinds 2012. Kom je ook naar de beurs? Je vindt ons op standnummer 96, aan de WO Toptalent straat.

 

Stand 96

Tijdens de beursdagen draait het in de NIMA stand maar om één ding: Online Marketing. Hoe is het gesteld met jouw algemene online marketingkennis? En hoeveel weet jij van e-mailmarketing, social media, crm, display/RTB, mobile marketing, SEA, SEO, online sales en webanalytics. Test gratis je kennis in de NIMA stand (nr. 96) en weet waar je staat in het online marketinglandschap!

 

Beursactie

Online marketingkennis op peil? Dan hebben wij tijdens de beursdagen een mooie aanbieding voor je, want voor slechts € 99 (i.p.v. €225) kun je aan de slag met het NIMA Basiskennis Online Marketing-zelfstudiepakket incl. NIMA Examen op 11 mei 2017.  Kortom, behaal dit voorjaar nog je NIMA Diploma en ga aan de slag als online marketeer!

Workshops

Naast het bezoeken van de stands kun je tijdens De Nationale Carrièrebeurs 2017 kosteloos deelnemen aan diverse vakinhoudelijke en carrièregerichte workshops, presentaties en masterclasses. Het congresprogramma is gelinkt aan De Nationale Branchecongressen, welke parallel aan De Nationale Carrièrebeurs plaatsvinden. Klik hier voor een compleet overzicht van alle workshops.

Meer info: www.carrierebeurs.nl