NIMA Examen Basiskennis Marketing nu ook in UWV portfolio

Het UWV biedt mensen die zich willen ontwikkelen op het gebied van Marketing de mogelijkheid om aan de slag te gaan met de opleiding NIMA Basiskennis Marketing. De scholingsvouchers die het UWV ter beschikking stelt zijn vanaf nu ook geldig voor dit NIMA studiepakket inclusief examen.

Het zelfstudiepakket NIMA Basiskennis Marketing is speciaal ontwikkeld voor iedereen die wil starten met de toepassing van Marketing en zich het commercieel gedachtegoed eigen wil maken. Geschikt voor zowel jonge mensen als voor de ervaren professional uit een ander vakgebied die nu ook marketingskills willen ontwikkelen.

Martin Huisman, Voorzitter NIMA: “Speciaal voor mensen die geen opleiding willen of kunnen volgen is dit zelfstudiepakket gemaakt. Het zelfstudiepakket bereidt je voor op het officiële NIMA Examen. Met het behalen van dit NIMA Diploma worden de kansen op de arbeidsmarkt vergroot. Wij zijn zeer verheugd over het feit dat UWV deze mogelijkheid opgenomen heeft in het portfolio”.

De UWV scholingsvoucher is een subsidie voor een opleiding naar keuze binnen het UWV portfolio. De hoogte ervan is maximaal € 1.000,00 (inclusief btw). Dit bedrag is een bijdrage in alle kosten die bij de opleiding horen.

Alle informatie rondom de UWV scholingsvoucher is te vinden via deze link