NIMA Marketingprijzen 2022: Wastecraft is NIMA Marketing Company of the Year in de categorie Small 

  Dit jaar hebben we de NIMA Marketing Company of the Year Awards geïntroduceerd, met prijzen in de categorieën Small, Medium en Large. Met trots presenteren wij dat Wastecraft de winnaar is geworden in de categorie Small van de NIMA Marketing Company of the Year award 2022.  

  We gingen in gesprek met Sven Noordhoek, mede-eigenaar van Wastecraft:  

  Wat maakt jullie marketingaanpak onderscheidend? 

  “Design” laat je niet onverschillig. Of je vindt het geweldig of verschrikkelijk. Met design raak je altijd het hart van mensen. En via het hart kom je bij de oren. Je hebt de aandacht van de doelgroep om jouw verhaal te vertellen. Door van het afval van bedrijven design te maken, creëer je aandacht voor de duurzaamheidsverhalen van bedrijven. Dit draagt niet alleen bij aan de reputatie van bedrijven, maar leidt ook tot verandering en zelfs sales. 

  Op 15 juni a.s. tijdens de NIMA Marketing Day komt Wastecraft hun verhaal vertellen. Wij vroegen Sven waarom bezoekers van de NIMA Marketing Day de sessie van Wastecraft moeten bezoeken? 

  Tijdens deze sessie laten wij een aantal cases zien van bedrijven waarvoor wij hebben gewerkt en we vertellen wat hiervan de impact is geweest. We kijken echter ook vooruit! Want wat wij voor deze bedrijven hebben gedaan, kan ook voor de marketeers in de zaal. We hebben een plannetje. Onder ons motto van “Let your Waste tell your Story” gaan we samen impact maken! 

  Wil jij de presentatie van Wastecraft zien? Kom dan 15 juni 2023 naar de NIMA Marketing Day in DeFabrique in Maarssen. Meld je hier aan.