NIMA Members gratis toegang tot ‘Freelancers & Marketeers hoe dan???’

 

Marketing-freelancerscollectief The Free Force organiseert op 30 mei een bijeenkomst waarin de samenwerking tussen freelancers, freelance-collectieven en de overige marketingdienstverleners centraal staat. Members van NIMA mogen zich hieraan kosteloos deelnemen en kunnen zich desgewenst aanmelden.

De organisatie van het event licht dit alsvolgt toe: ‘Marketeers werken steeds vaker rechtstreeks met freelancers. Een ontwikkeling die niet valt te stoppen. Zowel voor de marketeer als voor de freelancer betekent dit dat je opeens heel wat extra skills nodig hebt. De creatieve eenpitter moet nu ook strategische plannen schrijven, planningen maken en begrotingen opstellen. De marketeer moet als merkkapitein kunnen schakelen met enorm veel verschillende leveranciers van creatief werk en ondertussen de koers van zijn merk bewaken.

Drie experts op dit vlak gaan ons er alles over vertellen op woensdag 30 mei in Lab111 in Amsterdam. Namens de beroepsgroep van marketeers komt Gert Koot spreken. Nadat Gert 20 jaar bij reclameadviesbureaus heeft gewerkt, ging hij aan de slag bij SBS Broadcasting. Sinds 2004 heeft hij zijn eigen adviesbureau. Als believer van de nieuwe regels in het marketing- en marketingcommunicatieland verzorgt hij regelmatig trainingen en “wake-up calls”.

Namens BR-ND komen Kim Cramer en Alexander Koenespreken. BR-ND is een adviesbureau dat is gespecialiseerd in de ontwikkeling van merken en organisaties. Sinds 2006 zijn ze bezig met een wetenschappelijke branding methode waarbij menselijke emoties centraal staan. De methode – 23plusone – verbindt mensen en zoekt naar een gemeenschappelijke motivatie. De methode wordt ook toegepast voor marketeers om nauw samen te werken met teams van freelance specialisten om samen merken te bouwen die bijdragen aan een mooie, leefbare, en eerlijke wereld.’

wo 30 mei 2018
LAB111
111 Arie Biemondstraat
1054 PD Amsterdam