NIMA Members met 100 euro korting naar Data Driven Commerce

De klant centraal zetten en het creëren van loyale klanten staat bovenaan menig strategisch plan. Hoe je dit precies doet en wat de rol van data hierin is, is echter nog niet voor iedereen even makkelijk. Want hoe kun je met data inspelen op de klantervaring? En neem je hiervoor de bestaande (interne) processen als startpunt, of houd je je vast aan de reeds verzamelde klantervaringen (extern)? Of zorgt een combinatie van beide invalshoeken voor het beste resultaat?

Data Driven Commerce 2019 doorloopt op 14 februari de stappen van data gedreven klantbeleving en NIMA Members kunnen dit event met korting bezoeken. Wie gebruik maakt van de actiecode betaalt dan geen 350, maar slechts 250 euro: Kortingcode DDC19NIMA

Tijdens Data Driven Commerce staan deelnemers stil bij hun ambities en doelen, nemen de huidige situatie als startpunt, rijken tools aan om data te analyseren en slaan hiermee een brug tussen marketing en techniek, waarbij techniek beter wordt ingezet voor het creëren van de ultieme klantbeleving.